Hamil Kylie Jenner berada di Parti Krismas Kris Jenner dan Bukti Ini

Itulah persoalan yang mengganggu berjuta-juta rumah Amerika di sekitar cuti: Di ​​mana di dunia adalah Kylie Jenner?

Bintang TV realiti yang berusia 20 tahun dan mogul kecantikan telah membuat profil yang sangat rendah sejak beberapa bulan lalu. Dan ramai peminat berspekulasi bahawa kehamilannya yang besar akan mendedahkan akan berlaku pada Hari Krismas, apabila Kardashians berkongsi gambar 25 dan terakhir kalendar percutian mereka. Malangnya, tidak ada Kylie dalam foto.

Dan ketika kita melihat bahawa Kylie berkumis dengan kakak kakek Khloé Kardashian untuk perayaan pagi Krismas keluarga, dia benar-benar telah menjauh dari sorotan-sampai sekarang!

Terima kasih kepada, sekali lagi, Khloe, kami juga sekarang tahu bahawa Kylie sebenarnya tidak bersembunyi untuk acara Krismas Hawa Kris Jenner. Malah, Kylie berada di tengah-tengah semua tindakan, di mana Kendall Jenner, Kris Jenner, dan Khloe semua kelihatan apa-apa tetapi hebat.

Selamat Hari Natal!!!!! Mengucapkan selamat tinggal kepada anda dan keluarga anda Selamat Hari Kebahagiaan dan Kesihatan … cinta anda semua !!!!!!!! #christmas #blessed #ohholynight @khloekardashian @kendalljenner

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kris Jenner (@krisjenner) pada

BERKAITAN: Lihat Setiap Foto dari 25 Hari Krismas Kardashians

Pada hari Selasa, Khloe mengambil gambar Snapchat untuk berkongsi gambar foto dari bash besar, dan dua gambar menunjukkan apa yang kelihatan seperti Kylie. Dalam tembakan, Kylie menawarkan senyuman cerah untuk kamera sambil memakai jaket kulit hitam dan berpose di sebelah Khloé.

KJ
khloekardashian / Snapchat
KJ
khloekardashian / Snapchat

Ya, kita tidak dapat melihat betapa gumpalan bayi yang semakin meningkat dalam foto-foto ini, tetapi kami gembira kerana Kylie menghabiskan masa bersama keluarga dan tidak terbang solo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 25

map