Hamil Kylie Jenner Dilaporkan Pergi ke CVS Hari Kim dan Bayi Kanye Tiba

Kylie Jenner belum mengesahkan kehamilannya dengan kata-kata, tetapi dia mungkin berbuat demikian dengan penampilannya yang terkini. Bintang realiti-yang telah melampau secara tidak sengaja di media sosial sejak Orang dilaporkan pada bulan September bahawa dia menjangkakan anak pertamanya keluar untuk pergi ke CVS pada hari Isnin, 15 Jan, menurut seorang saksi mata kepada agensi foto Backgrid. UPDATE: TMZ melaporkan bahawa wanita dalam foto itu tidak, sebenarnya, Kylie Jenner, walaupun penerangan agensi foto itu.

Wanita itu, yang kelihatan seperti Jenner, memakai baju zaitun berdaun hijau zaitun yang merapikan benjolan bayi. Dia berpasangan dengan selesa dengan bingkap hitam, merah jambu dan hijau, dan ransel mini hitam. Satu bob tumpul dan cermin mata hitam penamat menyempurnakan penampilannya.

Kylie Jenner
CLICKSNAP / BACKGRID

Twitter menjadi kegilaan pada hari Jumaat, 12 Januari, dengan spekulasi bahawa Jenner sedang bekerja di hospital Cedars-Sinai dan tidak lama lagi mengalu-alukan anak sulungnya. TMZ dengan cepat membantah khabar angin, tetapi beberapa hari kemudian Jenner dilihat di CVS berhampiran hospital yang sama. Dia dijangka menyambut anak pertamanya pada minggu-minggu akan datang.

BERKAITAN: Kris Jenner Diselamatkan Mengenai Privasi Kylie Jenner yang Mengandung

Menurut Orang, 20 tahun gembira mengenai kedatangan yang akan datang. “Keluarga ini sudah lama mengenalinya. Dia sangat teruja dan begitu juga Travis, “kata seorang sumber dekat dengan bintang KUWTK.

“Ia adalah peristiwa yang tidak dijangka tetapi sangat menakjubkan yang dia tidak boleh lebih teruja atau teruja,” kata orang lain lagi. “Semua orang sangat gembira dengannya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map