Hamil Kylie Jenner Melangkah Sebulan Sebelum Tarikh Bertanggungjawabnya dengan Ibu Kris Jenner

Hamil Kylie Jenner telah menghindari perhatian sepanjang sebahagian besar kehamilan pertamanya tetapi itu berubah dengan cepat apabila tarikhnya hampir dekat. Hari selepas muncul dalam iklan Calvin Klein bersama semua adik perempuannya, Kylie melangkah keluar bersama rakan-rakan dan keluarga.

Bintang realiti dan guru solek telah luar biasa tidak hadir dari adegan Hollywood dalam beberapa bulan kebelakangan ini, tetapi gambar baru dari TMZ menunjukkan bintang yang berjalan di luar bersama ibunya Kris Jenner dan rakannya yang terbaik Jordyn Woods, dalam salah satu penampilan pertama sejak dia praktikal lenyap selepas kehamilannya disahkan oleh Orang.

Dalam gambar itu, Kylie memakai semua hitam dari kepala hingga ke kaki, yang membuatnya sukar untuk melihat bonggol bayinya penuh. Dalam video yang disertakan dari TMZ, dia “bekerja sedikit” ketika dia masuk ke SUV untuk pergi. Saluran itu melaporkan bahawa dia, Kris, dan Jordyn Woods berada di tapak pembinaan di Hidden Hills pada hari Rabu.

BERKAITAN: Alasan Sebenar Kylie Jenner Telah Sembunyi Semasa Kehamilannya

Dengan tarikh jatuh tempo awal bulan Februari, Kylie sedang keluar dan bersama dengan ibunya dalam beberapa hari yang lalu dia telah melahirkan bayi pertamanya adalah mengejutkan-tetapi tidak sama sekali tidak diduga.

Kiraan detik ke tarikh tarikh bayangan bayi Kardashian seterusnya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 81

map