Hamil Natalie Portman Adalah Pretty Pink dalam acara Kempen Hillary Clinton

Kehadiran ibu kepada Natalie Portman bersinar ketika dia menumpaskan Hillary Clinton dalam acara pendaftaran pemilih di Philadelphia Isnin. Pemenang Oscar semuanya tersenyum ketika dia melanda pose dan menutupi benjolannya yang semakin bertambah dengan merah jambu, baju lengan panjang dipasangkan dengan ketat hitam.

Gayanya semudah biasa, dengan Jackie bintang memakai lobak lobaknya yang lurus dan minima selain dari bibir merah jambu lembut.

Pelakon hamil di tangan untuk menggalakkan wanita Pennsylvanian mendaftar untuk mengundi dan mendesak keluarga dan sahabat mereka untuk melakukan perkara yang sama, menurut Majalah Philadelphia, yang melaporkan bahawa Portman menghadiri empat acara pendaftaran pengundi pada petang ini.

BERKAITAN: Seragam Bersalin Natalie Portman? Seluar pendek Denim dan Baju Collared

Sebelum Portman melanda jejak kempen, dia meneruskan dengan stilings bersalinnya yang biasa-biasa saja di hujung minggu di Los Angeles, melangkah dalam seluar tebal berwarna putih dan seluar pendek denim. Untuk memberinya kelebihan, dia mengguncang sepasang warna cermin ketika dia melanda gelombang panas di kota.

Ini adalah anak kedua untuk Portman dan suaminya Benjamin Millepied, yang sudah menjadi ibu kepada Aleph, 5.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 79

map