Hanya Jennifer Lopez Boleh Tarik Seluar Sepanjang Seluruh Seluruh

Seluar pendek yang menutupi kaki anda? Berlebihan, menurut Jennifer Lopez.

Hanya apabila kita fikir Jenny dari Blok telah mencapai kemuncak umur karpet merah pada hari Ahad di Anugerah Muzik Billboard dalam kemeja dan baju skirt oxblood Roberto Cavalli, dia meluncur ke The Bellagio pada malam yang sama di salah satu yang paling dengan mudah pada jenama kelihatan kita lihat dari bintang.

Mengait pam platform tandatangannya dan kuda ekor tinggi yang tinggi, J.Lo melangkah ke tempat kejadian dengan topeng putih yang diikat pada sternumnya, yang berkembang menjadi selendang lengan panjang-memikirkan kemas kini moden SeinfeldBaju bengkak. Dari sana, Lopez berpasangan dengan seluar dalam pinggang tinggi (bodysuit, mungkin?) Dengan satu set seluar kaki lebar sepenuhnya, simpan biasa untuk perhiasan emas yang melapisi pinggir atas dan sampai ke puncak pahanya. (Kita tahu Jen sedang bergelut dinero, tetapi dia sememangnya kelihatan seperti satu juta dolar malam tadi.)

Jennifer Lopez Celebrates Release Of New Single 'Dinero' With Wolfgang Puck During Sneak Peak Of The New Spago At Bellagio
Denise Truscello / Getty Images

Lopez, 48, mempunyai jadual penuh pada hari Ahad, melantun dari permaidani hingga ke karpet ketika dia tiba di BBMA di Las Vegas. Sebelum meraikan pembebasan lagu barunya di The Bellagio, dia telah menukar pakaian (dua kali) untuk tampil di pameran anugerah itu. Awak tahu, hanya hari Ahad yang rendah …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 66

map