Hanya Rihanna Boleh Membuat Pajamas Di Lihat Karpet Merah Ini Baik

Ia tidak mendapat lebih selesa daripada ini! Tidak seorang pun menolak peluang untuk memberi inspirasi kepada kejutan dan kagum, Rihanna terkejut dengan Rogue Man oleh acara wangian Rihanna dan secara langsung membawanya pulang ke rumah (atau lebih seperti bilik tidur) dalam reka bentuk gaya pajama oleh Adam Selman-pereka yang sama dilengkapi RiRi dalam reka bentuk berlapis kristal Swarovski 216.000-plus yang terkenal sekarang di Anugerah Fesyen CFDA 2014. Ya, itu.

RELATED: Apa itu Aksesori NYFW Kegemaran Rihanna?

Secara tak sengaja daripada penampilan permaidani merah Adam Selman yang terakhir, pakaian tidur yang ditakrifkan semula ini, memberikan makna yang baru dan tinggi tanpa mengorbankan daya tarikan seks. Pengambil risiko fesyen itu secara harfiah-walaupun dengan sengaja mengangkat bahu baju pajama hitam besar dengan pipa putih untuk mengungkap sebuah bralet hitam yang dipangkas mutiara dan skirt lajur tanah rumput yang sesuai dengan gaya pajama. Untuk sentuhan penamat, dia menumpuk di atas bling dengan pelbagai hiasan berlapis eklektik, termasuk kalung nameplate yang menyebutkan nama belakangnya “Fenty” dan cincin Ana-Khouri dan berlian.

BERKAITAN: Obsesi Rihanna Terkini: $ 80 New Balance Sneakers

Pertama Lena Dunham (sekiranya anda terlupa, dia memakai topi pajama Giambattista Valli Couture dan skirt rompi bola ombre di Emmys 2014), dan sekarang Rihanna-memakai baju tidur trend permaidani merah yang berkembang? Mari kita semua tidur.

PHOTOS: Momen Gaya Terbaik Rihanna, Hidup dan Mati Karpet Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 78

map