Hari Lahir Coco Chanel! 9 Petikan-petikan yang tidak dapat dilupakan oleh Ikon Gaya Chic

Hari ini kita meraikan wanita terkemuka fesyen, Coco Chanel. Pada hari ini, pereka Perancis dan ahli perniagaan, yang mengasaskan jenama Chanel, sudah berusia 133 tahun.

Sebagai ikon pereka dan gaya untuk zaman, Chanel menetapkan standard emas untuk berpakaian yang masih dihargai hari ini. Dia menamakan apa yang dimaksudkan untuk menjadi chic dan mengingatkan kita bahawa “seorang gadis harus dua perkara: berkelas dan hebat” (kedua-duanya, Chanel benar-benar adalah). Pada tahun 1971, Chanel meninggal dunia pada usia 87 tahun di Paris, di mana beliau membelanjakan sebahagian besar bangunan hidupnya dan menghidupkan semula empayar fesyennya.

Sepanjang hidupnya, Chanel adalah seorang wanita dari perkataannya, seorang penasihat untuk wanita, dan tidak takut untuk bercakap fikirannya. Penuh dengan keyakinan dan keyakinan, pereka masih teringat untuk beberapa petikan yang paling ikoniknya. Dan dengan itu, sebagai penghormatan terhadap apa yang telah dilakukannyard hari jadi, kami telah melengkapkan tandatangan kegemaran kami Coco Chanel memetik yang mencerminkan sedikit kecerdasan dan kebijaksanaannya:

BERKAITAN: Ambil Peek Di dalam Apartmen Persendirian Cantik Coco Chanel

1.

Coco Chanel Quote 9

 

2.

Coco Chanel Quote 8

 

3.

Coco Chanel Quote 7

 

4.

Coco Chanel Quote 6

 

5.

Coco Chanel Quote 5

 

BERKAITAN: Pakai Sekarang: Coco Sebelum Jalur Chanel

 

6.

Coco Chanel Quote 4

 

7.

Coco Chanel Quote 3

 

8.

Coco Chanel Quote 2

 

9.

Coco Chanel Quote 1
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 27

map