Hari Lahir ke-82 untuk The Brady Bunch Star Florence Henderson

Selamat hari jadi hari ini kepada Florence Henderson! Untuk mengatakan bahawa pemain berusia 82 tahun itu mempunyai kerjaya yang agak perlahan. Henderson telah menghabiskan masa enam dekad dalam industri hiburan, termasuk membintangi sitkom TV Amerika ikonik The Brady Bunch (1969 -1974). Setelah pertunjukan dibungkus, karier Henderson terus membina momentum. Dia muncul di Broadway, menganjurkan beberapa program memasak dan TV, dan tetamu membintangi banyak rancangan talk dan realiti. Bukan itu sahaja, tetapi pada tahun 2010 seorang Henderson yang berumur 76 tahun adalah seorang peserta Menari dengan Bintang. Bercakap tentang menjadi inspirasi.

Hari ini, kami meraikan kerjaya Henderson yang hebat dan banyak bakat sebagai penghibur. Tidak kira umurnya, dia akan sentiasa dianggap royalti TV. Lagipun, di mana kita akan menjadi tanpa Henderson The Brady Bunch watak, Carol Brady, yang menetapkan satu standard yang baru untuk ibu sitkom quintessential.

BERKAITAN: 4 Pelajaran Gaya Mengenai “Berpakaian Umur Anda” dari Menonton Panduan Girlfriend untuk Perceraian

Selamat hari jadi, Florence!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 30

map