Hari Lahir Kerry Washington! Lihat Setiap Masa Dia Seorang Gladiator di Karpet Merah

Selamat ulang tahun ke televisyen, Kerry Washington! The Skandal aktres bertukar menjadi 41 hari ini dan kami menghormatinya dengan memandang ke arah permaidani merah terbaiknya sehingga kini.

Sementara itu Skandal watak Olivia Pope sangat menyukai capes dan seluar yang lebih konservatif, Washington bukanlah orang asing untuk mengambil risiko pada permaidani merah. Dari gaun yang dipotong hingga bobs, dia selalu berubah rupa. Raikan ulang tahun ke-41 bintang itu, lihat kembali pada penampilan terbaiknya.

Kerry Washington Best Looks
Getty Images

Selain dari segi fesyen bintang dan cincin lakonannya yang dinamakan Emmy, Washington juga merupakan inspirasi kepada wanita dari semua peringkat umur dan pekerjaan. Dalam temu bual dengan InStyle, pelakon itu menawarkan nasihat yang baik yang boleh kita bawa ke bank.

“Saya akan mengatakan bila-bila masa seseorang membuat anda berasa kurang daripada seorang, kurang manusia atau kurang berharga kerana jantina anda, kaum anda, atau orientasi seksual anda atau mana-mana pun, itu bohong.” Washington menambah, “Anda hanya perlu ingat bahawa itu adalah kebohongan yang datang dari rasa pemutusan mereka sendiri dan rendah diri kerana anda tidak kurang daripada orang lain.”

Washington pasti tahu bagaimana untuk menyampaikan semakan! Selamat hari jadi, Kerry!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 85

map