Hari Lahir Taylor Lautner! Semak Transformasinya dari Child Star hingga Hollywood Hunk

Taylor Lautner terkenal kerana peranannya sebagai Jacob The Twilight Saga, tetapi anak lelaki berusia 24 tahun ini membuat debutnya kembali ketika berusia sembilan tahun. Menjelang 13, dia menjadi bintang kegemaran tween, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl, membuat penengah-penengah sekolah menghisap dengan senyuman manis dan rambut licin.

Hanya tiga tahun kemudian, Lautner dilahirkan sebagai serigala serigala Jacob Black dalam Twilight, dan dia pergi dari bintang kanak-kanak menjadi sensasi remaja. Semalam, pelakon dan bintang-bintangnya Kristen Stewart dan Robert Pattinson telah ditonjolkan menjadi tumpuan, lengkap dengan menjerit-jerit orang ramai dan memetik paparazzi.

Entah bagaimana Lautner muncul dengan kerahsiaannya secara utuh, mungkin disebabkan kekurangan media sosialnya, dan berkembang menjadi pemain Hollywood. Baru-baru ini, pemain berusia 24 tahun itu menunjukkan sisi comedicnya dalam filem Netflix Adam Sandler The Ridiculous 6 dan siri BBC Cuckoo.

PHOTOS: Lihat Perubahan Laut Taylor Lautner

Untuk menghormati hari istimewanya, periksa transformasi bintang ini dari comel hingga seksi seksi.

Selamat hari jadi, Taylor!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 84

map