Hari Lahir Yosua Jackson dan Diane Kruger Akan Membuat Anda Berputar dengan Foto-imej Adorable ini

Selamat ulang tahun, Joshua Jackson! Walaupun pelakon itu berumur 38 tahun hari ini, dia akan sentiasa menjadi Dawson’s CreekPacey Witter remaja yang comel dalam fikiran kita.

Sejak meninggalkan sungai, Jackson telah menjadi seorang lelaki terkemuka, yang dibintangi oleh Peter Bishop dalam pameran TV Pinggir selama enam tahun panjang (dan kurang), dan kemudian menjadi Cole Lockhart masuk The Affair. Dia juga telah membintangi episod dua musim siri asal Netflix yang tidak dapat dipisahkan Kimmy Schmidt: Jackson muncul sebagai Dawson’s Creek-peminat terobsesi dalam episod pasti akan membuat mana-mana kanak-kanak ’90s retak.

Off-screen, Jackson adalah salah satu daripada pasangan kekasih Hollywood yang cantik: Dia telah bertunang dengan pelakon Jerman, Diane Kruger sejak tahun 2006. Daripada penampilan Coachella mereka yang bergaya dengan gaya peribadi mereka yang menggemaskan, duo yang berpanjangan ini memberi kami # RelationalGoals yang serius.

Untuk menghormati ulang tahun ke-38 Jackson, sertai kami untuk melihat momen pasangan mereka yang paling menarik dari Instagram.

Tiada perkataan yang benar-benar #Bascarbelike

Gambar yang disiarkan oleh Diane Kruger (@dianekruger) pada

#nystateofmind #bside @dianekrugerperso

Foto yang disiarkan oleh Joshua Jackson (@vancityjax) pada

Dalam perjalanan ke penghargaan CFDA !! @prabalgurung

Foto yang disiarkan oleh Diane Kruger (@dianekrugerperso) pada

Ia sedang berlaku !! # XMascardselfie # missingonlyoneveryimportantfamilymember #

Foto yang disiarkan oleh Diane Kruger (@dianekrugerperso) pada

Hari Hari Ahad !! Kehidupan adalah jauh lebih baik apabila dia berada di sekitar ��

Foto yang disiarkan oleh Diane Kruger (@dianekrugerperso) pada

Malam yang indah dengan seorang lelaki yang cantik … Saya suka saya Jason Wu untuk pakaian Boss! # thankyou # JasonWu # Boss # Flaunt # dianekruger # joshuajackson

Foto yang disiarkan oleh Diane Kruger (@dianekrugerperso) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 67 =

map