Hari Perkahwinan Kim Kardashian Hanya Haruman Kos $ 20

Kim Kardashian mungkin baru saja mengeluarkan tiga penjagaan aroma kegemarannya yang baru dari KKW Beauty, tetapi bau pertama bintang yang dia ciptakan hampir 10 tahun yang lalu masih memegang tempat yang istimewa di dalam hatinya. Mengapa? Kardashian mengenakan Kim Kardashian oleh Minyak wangi Kim Kardashian pada hari pernikahannya kepada suami Kanye West.

“Saya rasa saya memakai aroma asli Kim Kardashian yang asal,” kata Kardashian ketika ditanya Orang semasa wawancara tentang wangian Kecantikan KKW yang baru. “Ini salah satu kegemaran saya.”

BERKAITAN: An Ode kepada OG Fragrance Kim Kardashian

Walaupun usaha kecantikan Kardashian berevolusi dengan produk soleknya, dan sekarang wangi, dia setia kepada nota kegemarannya. Aroma nama beliau dilancarkan secara eksklusif di Sephora pada tahun 2010, dan ia mempunyai asas taman yang sama seperti trio KKW Beauty aroma, bersama dengan melati, cendana, dan tuberose.

VIDEO: Kim Kardashian dan Instagram Cutest Kanye West

“Itulah sebabnya cermin semacam ini – saya mendapat ilham dari [wangian tandatangan saya ketika membuat] ini,” katanya. Orang. Dan jika anda ingin tahu apa yang bau OG Kardashian seperti, ia masih boleh didapati untuk $ 20 di target.com.

Pertimbangkan wangian hari perkahwinan Kardashian yang satu lagi contoh bagaimana bintang suka mencampur produk tinggi dan rendah dalam rutin kecantikannya. Untuk sepanjang masa dia berkongsi berapa banyak yang dia suka produk penjagaan kulit yang mahal, yang akan dianggap sebagai membeli-belah besar bagi kebanyakan kita, dia juga bersumpah dengan membeli $ 20 (seperti wangi pertama nya) yang boleh anda ambil di kedai ubat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map