Harley Quinn Pink dan Blue Pigtails Inspirasi Line Dye Rambut

Inspo warna rambut secara harfiah boleh datang dari mana saja, dan penjahat buku komik pasti tidak terkecuali. Dalam semua kesungguhan, siapa yang tidak memikirkan betapa sejuknya ia akan mempunyai separuh merah jambu, rambut biru ombré separuh? Kenapa pilih satu teduh apabila anda boleh mempunyai dua? Terima kasih untuk utama iri hati, Harley Quinn.  

Nah, semua fantasi warna rambut anda yang berani kini boleh menjadi kenyataan, dan anda boleh berhenti cemburu dengan penjahat filem rekaan. 

Bunuh diri Squad Splat Hair Dye - Embed 2
Kesopanan

 

Baru-baru ini, dan untuk menghormati filem yang akan datang, Splat melancarkan a Skuad Bunuh diri Koleksi Warna Rambut, memaparkan 11 warna terang yang diilhamkan oleh dan secara literal digunakan pada watak-watak dalam filem. Warna saya kagum-def ini tidak kelihatan seperti pewarna kotak standard.

Warna yang dinamakan secara kreatif termasuk Purple Desire, Lusty Lavender, Obsesi Crimson, Lightening Bleach, Raspberry Luscious, Berry Blast, Scream Green, Aqua Rush, dan kombinasi Pink & Blue. Yang terakhir harus menonjol kepada anda semua yang ingin mendapatkan yang paling dekat dengan Harley Quinn Hair yang mungkin tanpa menggunakan sambungan. 

Bunuh diri Squad Splat Hair Dye - Embed 1
splathairdye / Instagram

Pewarna jahat ini boleh didapati di Wal-Mart, Target, Walgreens, CVS, Rite Aid, dan Hot Topic ($ 9, hottopic.com). Siapa yang pernah berkata anda perlu menunggu Halloween untuk bermain berdandan? (Petunjuk: Tidak ada).

Inilah peluang anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 14

map