Harry Styles Dimainkan dengan Puppies di Video “Kiwi” Baru, dan Kita Tidak Boleh Mengendalikan Kelucuan

Harry Styles menggoda video muzik “Kiwi” hujung minggu lalu, dan akhirnya di sini!

Bintang visual selama tiga minit semua anak-anaknya yang berpakaian sempurna yang diperkenalkan di Instagram sejak beberapa hari lalu, dan juga sebilangan besar orang lain. Untuk menetapkan tempat kejadian, pelakon muda Beau Gadsdon dari Rogue One: Story Star Wars dilihat berjalan melalui dewan sekolah dengan cupcakes di belakangnya. Sebaik sahaja dia menyertai pelajar-pelajar lain-yang telah membunuh barang-barang yang dibakar mereka sendiri-Gadsdon membanting gula-gula dan perjuangan makanan yang paling epik yang pernah kita lihat bermula.

BERKAITAN: Harry Styles Tidak Boleh Berhenti Meninggalkan Petunjuk Tentang Video Muzik “Kiwi” Nya

Styles sendiri tidak membuat penampilan sehingga lebih dua minit ke dalam kegilaan yang penuh kesenangan. Tetapi apabila dia tiba, dia datang dengan anak anjing di tangan, berpakaian dalam saman bunga bergaya yang sama seperti Gadsdon.

// KIWI KIWI KIWI KIWI // OUT NOW //

Jawatan yang dikongsi oleh @harrystyles pada

Dia kemudiannya mengeluarkan jeritan yang besar dan banjir anak anjing berjalan melalui pintu untuk makan semua makanan sisa makanan. Foto kelas lucu itu menutup video, di mana Gaya dan semua pelajar dilindungi dalam pembekuan. Gaya berakhir dengan senyuman licik dan menang di hati kita kerana ia telah dilakukan begitu banyak kali sebelum ini.

Anak-anak comel + gula-gula + anak-anak + Gaya = resipi yang menang jika kita pernah melihatnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map