Heads Up: Countdown Amazon ke Black Friday Telah Sudah Dimulai

dalam talian shopping
Peopleimages / Getty Images

Alexis Bennett

Nov 01, 2017 @ 12:45 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kami masih makan gula-gula Halloween kami, tetapi Amazon tidak membuang masa ke Black Friday. Oleh itu, tidak perlu menunggu Kesyukuran berakhir untuk memulakan belanja percutian anda. Mulai 1 November, Amazon akan secara konsisten menjatuhkan tawaran baru yang membawa kepada hari besar.

Hanya kerana ia tidak secara teknikal Black Friday, tidak bermakna Amazon memegang kami. Penjimatan undur sebenarnya cukup menarik. Ambil vakum Dyson ini sebagai contoh. Ia sudah ditandakan hingga $ 150. Malah ada TV pintar Samsung yang berukuran 65 inci yang kurang daripada $ 1,000. Itulah diskaun utama, terutama sekali kerana peruncitan hampir $ 1,400 di tempat yang berpatutan seperti Walmart.

Satu-satunya kelemahan untuk Countdown Amazon hingga Black Friday adalah anda perlu melompat ke ASAP jualan seperti ini. Malangnya, kuantiti terhad, dan harga istimewa hanya di laman web selama beberapa jam pada suatu masa. Tetapi jika anda seorang ahli Perdana, anda akan membeli tawaran baru 30 minit lebih awal daripada orang lain.

Anda mungkin juga mula menyebarkan maklumat dari senarai belanjawan percutian anda sekarang kerana beberapa tawaran telah dijual. Di bawah ini, anda akan dapati beberapa barangan kegemaran kami-dari elektronik hingga mainan-yang kini tinggal di Countdown Amazon hingga bahagian Black Friday.

VIDEO: Adakah Amazon Prime Worth It?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map