Heartthrob Scott Eastwood Mengenai Nama Terlarang Terkenal dan Dibintangi oleh Fury Dengan Brad Pitt

Dalam isu November 2014 kami, pelakon Scott Eastwood mempamerkan jelitinya yang tajam dan penembak jitu dan membincangkan filemnya yang akan datangs dengan InStyleciri dan pengarah berita, Joshua David Stein. Berikut adalah petikan dari ciri Man of Stylenya.

Scott Eastwood, jantung yang hebat di Amerika yang lain, tidur melalui bufet sarapan pagi di Fairfield Inn & Suites di Elkin, N.C., tetapi dia tidak mengadu. Eastwood, anak lelaki pelakon pengarah Clint berusia 28 tahun, tidak percaya dalam mengadu. “Dalam perniagaan ini, anda bernasib baik untuk melakukan apa yang anda lakukan,” katanya dari belakang sepasang penyerang, masih menguruskan untuk menghidupkan kepala walaupun dalam seluar trek abu-abu dan baju putih T-putih. “Untuk mengambil begitu sahaja yang membuatkan saya haus.” Yang paling dahsyat dari tuahnya? Menunggang seekor lembu ke waktu pagi untuk filem yang akan datang The Longest Ride, berdasarkan novel terlaris oleh Nicholas Sparks (daripada The Notebook kemasyhuran).

BACA LEBIH: Untuk Lebih Banyak Cerita Seperti Ini, Langgan InStyle Sekarang

Eastwood memberi kesan kepada seseorang yang masih muda dan lapar-dan bukan hanya kerana dia tidur melalui pancake. Dalam dekad yang lalu, asli California telah lulus daripada muncul di dalam filem ayahnya untuk membawa peranan yang lebih besar pada bahu yang tersendiri. Di samping bahagiannya sebagai pelumba rodeo yang membara, Eastwood memainkan sarjan yang rajin dalam Kemarahan, drama drama Perang Dunia II yang sangat dinanti-nantikan oleh Brad Pitt. Dan bersama-sama dengan projek filemnya sendiri, termasuk yang dipanggil Barat Diablo, dia adalah wajah (dan badan) kempen lelaki kejatuhan Boss 2014. “Saya tidak pernah mengerti pelakon yang hanya boleh menunggu,” katanya, sambil menyeret sebatang rokok dari teman wanitanya, model Brittany Brousseau. “Saya akan berjaya-dan saya akan membuatnya sendiri,” katanya, melepaskan asap asap Eastwood. Dalam erti kata lain, dia akan pergi ke depan dan membuat hari sendiri.

Saya faham anda mempunyai malam gemuruh.Ya, esok adalah hari terakhir penggambaran, jadi kami menembak adegan besar. Saya bermain penunggang bull profesional. George Tillman Jr. mengarahkannya, dan dia cuba untuk melepaskan diri dari formula Nicholas Sparks dengan menjadikan filem itu lebih cerah.

Oleh itu, bukan semua tembakan berkabut orang menarik yang memandang ke mata masing-masing?Nah, ada beberapa perkara itu.

PHOTOS: Abs Celebrity Paling Hangat

Itu pastinya agak berbeza dari adegan pertempuran di Fury, yang kelihatan seperti antitesis penyesuaian Sparks.Itulah penembakan yang sukar. Ia sejuk dan basah, siang hari, siang hari, dan hari-hari selama 15 jam-tetapi ia memberi ganjaran. David Ayer adalah salah seorang pengarah terbaik yang pernah saya bekerjasama. Dia lelaki lelaki sejati.

Anda telah menggunakan istilah tersebut sebelum ini dalam temu bual sebelum ini. Apakah maksudnya kepada anda??Seseorang yang tidak mengadu, yang ada untuk melakukan kerja itu. Ayer tidak merawat sesiapa, termasuk Pitt, apa-apa yang berbeza. Dia tidak mempunyai masa untuk whiners atau prima donnas.

FOTO: Penampilan Brad Pitt berubah

Adakah itu bugbear untuk anda?Ya. Terdapat begitu ramai orang yang tidak mempunyai peluang untuk membuat filem dan dibayar untuk melakukannya-anda seorang diva jika anda tidak menyedari apa yang anda ada. Anda boleh menggali parit-atau kolam renang, seperti ayah saya pada tahun 1950-an sebelum dia membuatnya.

Berapa lamakah anda bertindak??Sejak saya berumur 16 tahun. Saya dibesarkan di set filem, melihat cerita bercerita. Saya jatuh cinta dengan keajaiban filem-sama ada Star Wars atau Hook atau salah satu filem ayah saya, seperti tidak dimaafkan.

Ayah anda adalah salah seorang lelaki terkemuka di Amerika yang paling ikonik dan produktif. Apakah perkara yang paling penting yang anda pelajari dari perniagaannya?Ayah saya tidak pernah menganggap dirinya terlalu serius. Dia sentiasa merawat setiap orang dengan penuh hormat, dan dia memastikan saya juga seperti itu. Saya muncul, saya memukul markah saya, dan saya mengatakan baris saya. Saya selalu memberitahu orang ramai, “Saya mungkin bukan pelakon yang paling hebat, tetapi saya mahu menjadi yang paling sukar.”

Untuk membaca ciri Man of Style yang penuh dengan Scott Eastwood dan lihat gambar-gambar yang lebih tampan daripada bintang itu, pilihlah isu November InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

PHOTOS: The 20 Hunkiest Men of Style

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map