Heidi Klum Beritahu Kostum Halloween Tahun 2016: “Ia Tema Jerman”

Bash Halloween tahunan Heidi Klum, boleh dikatakan, satu-satunya parti yang penting ketika meraikan percutian. Mengapa? Model berusia 43 tahun itu telah menyampaikan pakaian tahun demi tahun yang menonjolkan bar yang begitu tinggi, hanya dia boleh mengangkat dirinya sendiri. Hanya pada tahun lepas, dia benar-benar berubah menjadi versi IRL Jessica Rabbit seperti yang lain.

Jadi apa yang boleh kita harapkan dari Klum di N.Y.C. bash pada hari Isnin? “Ia tema Jerman, jadi ia dibuat di Jerman,” katanya kepada pemberita pada 2016 amfAR Inspiration Gala di L.A. pada hari Khamis, sambil menambah, “Saya berharap ia berfungsi – atau sosej atau schnitzel.”

“Saya suka berpakaian. Saya suka melihat kawan-kawan saya dan cuba mengenali siapa siapa. Maksud saya, ia sangat sukar. Dan mereka juga bersedia menghadapi cabaran ini. Mereka tahu betapa seriusnya saya, jadi mereka juga ingin melakukan itu, dan saya suka itu, “katanya tentang semangatnya untuk malam besar.

BERKAITAN: Menghidupkan Kostum Halloween Terbaik dan Wackiest Heidi Klum Melalui Tahun Ini

Jangan fikir ibu dari empat melibatkan anak-anaknya dalam urusan lewat malam. “Tidak. Terlalu muda. Parti Halloween saya pergi ke 4 atau 5 pagi pada waktu pagi. Mereka tidak turun dengan itu, “katanya. Sebaliknya, dia berjaya mengekalkan klannya dengan jadual yang ketat. “Kami bercakap setiap malam. Kami makan malam setiap malam jam 6 pagi … Kami memasak setiap malam. Kami duduk di sekeliling meja setiap malam, atau untuk sarapan pagi, “katanya sambil bergerak untuk menjelaskan bagaimana dia membuat mereka rendah hati. “Sama seperti saya pergi ke Hospital Kanak-Kanak. Saya memberitahu mereka apa yang saya lihat di sana. Atau apabila mereka merenung sesuatu, saya memberitahu mereka, seperti, ini bukan sesuatu yang akan menangis. Saya memberitahu mereka tentang kanak-kanak yang saya lihat di hospital yang tidak boleh pulang ke rumah. “

VIDEO: Kostum Halloween Kardashian yang Paling Tidak Dilupakan

Kedengarannya seperti Klum telah mengendalikan semuanya.

-Dengan laporan oleh Carita Rizzo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 84

map