Heidi Klum Memberi Pejamkan di Kostum Halloween 2017

Anda tidak boleh bercakap tentang kostum Halloween selebriti tanpa membawa tuan besar mereka: Heidi “Queen of Halloween” Klum.

Setiap tahun, supermodel mempesonakan kami dengan kreatif, menyeramkan, dan kadang-kadang kelihatan kooky, dan ia kelihatan seperti kita harus mengharapkan yang sama datang pada bulan Oktober. Ia mungkin hanya September, tetapi Klum sedang mempersiapkan diri terlebih dahulu untuk pakaian percutiannya, dan kami menyukai apa yang kami lihat.

Dia mengambil gambar Instagram pada hari Isnin untuk menyiarkan gambar dan video dari dirinya yang mempunyai prostetik yang dibuat dari tangan dan wajahnya. Prosesnya kelihatan sengit.

Apa yang saya akan lakukan? #heidiklumhalloween @mikefontaine_

Satu jawatan yang dikongsi oleh Heidi Klum (@heidiklum) pada

Walaupun kita tidak tahu lagi apa yang dia akan, kita tahu ia akan menjadi “menakutkan.” Pada tahun 2016, Klum pergi ke pesta Halloween dengan lima klon dirinya, tetapi dia memberitahu Ellen DeGeneres minggu ini bahawa 2017 akan menjadi lebih tipu dan kurang merawat.

“Tahun lalu saya hanya menjadi saya kerana saya fikir saya memerlukan satu tahun supaya saya mempunyai 5 klon dan saya hanya boleh menjadi saya … tetapi saya tidak fikir orang terlalu kagum dengan itu.” Dia memberitahu DeGeneres. “Pada tahun ini saya perlu memberikannya beberapa, saya mempunyai banyak prostetik di tangan saya dan di wajah saya, saya terpaksa berbuat demikian semalam, jadi itu berlendir dan kotor.”

@prorenfx

Satu jawatan yang dikongsi oleh Heidi Klum (@heidiklum) pada

BERKAITAN: Heidi Klum Kata Anaknya Tepat Sama Seperti Seal

Kami tidak boleh menunggu. Adakah ia pada 31 Okt??

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 71 =

map