Hello Kitty Lovers, Bertemu Tempat Pencuci mulut Impian Anda

Kita semua telah melalui fasa Hello Kitty, tidak? Nah, rantaian Aiskrim Es Krim California mendapatnya, dan mereka bersedia untuk memanjakan obsesi kami dengan kolaborasi yang paling manis yang pernah kita lihat atau rasa.

Kedai es krim akan keluar musim panas ini untuk memberikan peminat Hello Kitty yang lapar dengan pengalaman muktamad. Bermula pada hari Khamis, 29 Jun, dan memanjangkan hingga 13 Ogos, Pesakit akan menawarkan dua perisa HK-inspirasi baru: Kek Strawberry Yummy dan Pie Apple Mama.

Lihatlah rasa eksklusif #HELLOKITTYxAFTERS kami ���� Yummy Strawberry Cake & Mama Apple Pie ���� Coming 6.29.17. Kami mendapat lebih daripada rasa es krim dengan @hellokitty yang akan datang. Tinggal untuk lebih. #AftersIceCream

Satu jawatan yang dikongsi oleh Afters Ice Cream �� 12 pm-12am (@aftersicecream) pada

Dan itu bukan semua! Sebagai tambahan kepada rasa edisi terhad yang lazat, rantaian itu akan menawarkan swag yang comel:

GET PERCUMA PERCUMA! ️ #HELLOKITTYxAFTERS parti pelancaran collab kami INI THU 6/29 7 petang di lokasi Irvine kami! �� @hellokitty sendiri akan membuat penampilan dan pelanggan kami yang pertama mendapat ini #HELLOKITTYxAFTERS TEE eksklusif! �� Kami juga melancarkan 2 perisa baru dengan #HelloKitty yang ada di semua lokasi: Kek Strawberry Yummy dan Pai Apple Mama ���� LIHAT ANDA ADA! �� #aftersicecream ��: 2738 Alton Pkwy, Irvine, CA 92606 �� TAG A HELLO KITTY FAN ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Afters Ice Cream �� 12 pm-12am (@aftersicecream) pada

Di lokasi After’s Irvine, yang paling mewah, peminat juga akan berpeluang bertemu dengan Hello Kitty sendiri pada majlis pelancaran pada petang Khamis.

Collaboration #HELLOKITTYxAFTERS kami melancarkan INI THU 6/29 7pm dengan 2 perisa baru! �� Yummy Strawberry Cake dan Apple Pie Mama ���� Kami akan mempunyai acara pelancaran khas di lokasi Irvine kami di mana @hellokitty dirinya akan membuat penampilan dan pelanggan kami first kami mendapatkan PERCUMA #HELLOKITTYxAFTERS GRATIS! �� LIHAT ANDA ADA! �� #aftersicecream ��: @mizz_ro_ro ��: 2738 Alton Pkwy, Irvine, CA 92606 �� TAG A HELLO KITTY FAN ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Afters Ice Cream �� 12 pm-12am (@aftersicecream) pada

Seluruh sekolah menengah kami bersedia untuk memukul acara ini seperti ini adalah pemberi pelurus rambut Corioliss pada tahun 2006.

BERKAITAN: Joe Biden Mendapatkan Perisa Ais Krim Sendiri

OK, orang dewasa kita cantik ke dalamnya, juga …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 82

map