Hilary Duff Adalah Hamil dengan Anak Kedua

Tahniah untuk Lizzie McGuire! Atau patutkah kita katakan, Hilary Duff.

The Lebih muda bintang 30, mendedahkan bahawa dia dan teman lelaki dan penyanyi-penulis lagu Matthew Koma, 31, hamil di Instagram pada hari Jumaat, hanya satu hari selepas kakaknya, Hayley Duff, 33, melahirkan anak keduanya, Lulu Rosenberg. Untuk menemani imej mendebarkan comel, Duff menulis, “Tebak lelaki apa! @matthewkoma dan saya membuat seorang puteri kecil kita sendiri dan kita tidak boleh menjadi lebih teruja !!!!!! “Jadi, mereka menjangkakan seorang gadis perempuan.

Tebak lelaki apa! @matthewkoma dan saya membuat puteri kecil kita sendiri dan kita tidak boleh menjadi lebih teruja !!!!!! ����������

Pos yang dikongsi oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Duff sudah menjadi ibu kepada anak Luca Comrie, 6, dengan bekas suami Mike Comrie, 37. Baru-baru ini, katanya InStyle dia sama dengannya Lebih muda watak Kelsey, walaupun dia tidak melihat dia mempunyai anak-anak pada musim yang akan datang. “Saya tidak fikir dia sihat seperti saya. Saya tahu saya mahu menjadi seorang ibu pada usia muda dan itu akan menjadi menakutkan [jika dia seorang ibu segera], “katanya kepada kami merujuk kepada idea tentang Kelsey yang memberi hari jadi.

BERKAITAN: Berikut Setiap Bayi Selebriti Lahir pada tahun 2018

Tahun lepas, dia juga menawarkan nasihat untuk ibu-ibu baru di mana-mana, sesuatu yang mungkin diberikannya kepada Haley kakaknya. “Saya hanya mengatakan menikmati setiap saat,” katanya Orang. “Hunker turun dan tidak meletakkan terlalu banyak tekanan pada diri sendiri dan benar-benar menikmati hari-hari ketika mereka datang. Setiap bayi berbeza dan setiap gaya keibubapaan berbeza. Anda perlu tahu apa yang bekerja untuk anda dan merasa yakin dengan itu. Ia adalah pengembaraan yang luar biasa untuk meneruskan dan keajaiban seperti itu. “

Kata-kata bijak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 37

map