Hilary Duff Digunakan Photo Suit Mandi Ini untuk Menutup Badan-Shamers

Tinggalkan Hilary sahaja!

Lebih muda bintang Hilary Duff telah menjalani masa hidupnya minggu ini ketika bercuti di Hawaii bersama anaknya yang berusia 5 tahun, Luca. Hari remaja Disney Channel berusia 29 tahun telah dibelanjakan di pantai, menaiki kapal lari, bersantai, dan memamerkan beberapa pakaian renang satu keping bergaya (ditambah topi jerami pembunuh).

Walau bagaimanapun, kebahagiaannya tidak melakukan apa-apa untuk menonjolkan cara penipu badan terkenal Internet. Duff begitu bosan dengan akhbar dan kritikan awam tubuhnya yang dibawanya kepada dirinya sendiri untuk menetapkan rekod lurus, dan memperkasakan mereka yang menghadapi ancaman serupa terhadap keyakinan badan mereka.

Pada hari Jumaat, aktres itu memaparkan gambar dia dan anaknya, punggung mereka ke kamera, Duff berpakaian dalam satu keping dan topi jerami yang disebutkan di atas:

Hilary Duff Body-Positive Instagram - Embed
Jumbopics / MEGA melalui hilaryduff / Instagram

“Saya memaparkan ini untuk pihak perempuan, wanita, dan ibu dari semua peringkat umur,” kata Hilary.

“Saya menikmati bercuti dengan anak saya selepas satu musim menembak dan jauh dari dia selama beberapa minggu pada satu masa sepanjang bulan-bulan,” jelas Duff. “Sejak laman web dan majalah suka berkongsi ‘celeb flaws’-baik saya mempunyai mereka! Tubuh saya memberikan hadiah paling hebat dalam hidup saya: Luca, 5 tahun yang lalu. Saya bertukar menjadi 30 pada bulan September dan badan saya sihat dan mendapat saya di mana saya perlu pergi. “

“Tuan-tuan, marilah kita berbangga dengan apa yang kita ada dan berhenti membuang masa yang berharga pada hari yang ingin kami berbeza, lebih baik, dan tidak terikat,” kata aktres itu. “Anda (anda tahu siapa anda!) Sudah tahu bagaimana merosakkan masa yang baik, dan kini anda juga penipu badan. #Kissmyass : stuck_out_tongue: : v_tone1:.”

❤️✈️

Pos yang dikongsi oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Hilary kelihatan hebat-dan sikap positifnya hanyalah ceri di atas! Kami kagum.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 78

map