Hilary Duff Hilariously Mewujudkan Disney Channel Wand Promonya

Sekiranya anda dilahirkan pada tahun 90-an, anda mungkin akan mengingati promo saluran Disney di mana bintang-bintang akan menangkap tongkat untuk menggariskan dan kemudian secara ajaib mewujudkan logo Mickey Mouse pada skrin.

Hilary Duff pasti ingat juga. Sebagai bintang Lizzie McGuire, dia sering dapat dilihat di skrin membuat logo CGI yang terkenal.

Selepas penyingkiran daripada promo ini pergi awam-dan para peminat terkejut betapa jauhnya bintang-bintang Disney dari * sebenarnya * membuat telinga tetikus terkenal-Duff memilih untuk mencipta semula keseronokan dengan Buzzfeed.

Duff dan Sutton Foster, yang bersama-sama berkumpul di pameran TV Lebih muda, dihentikan oleh Buzzfeed pejabat untuk beberapa Jenga dan tongkat menghasilkan, dan Duff mempunyai banyak untuk mengatakan tentang apa yang diperlukan untuk membuat promo mereka kali pertama di sekitar.

“Jadi kami terpaksa melakukan perkara itu dan kemudian mereka memasukkannya ke CGI, telinga tikus,” katanya. “Dan kemudian mereka membuat kami melakukannya seperti 900 kali. Dan saya fikir saya suka kehilangan semua personaliti pada ketika itu. Lebih-lebih lagi, saya seperti seorang remaja berkulit putih-saya suka, Apa yang mereka buat? Ini tidak dapat dilihat! “

Sekiranya anda memerlukan penyegar semula, anda boleh melihat video yang terkenal dari percubaan lalu Duff di sini.

BERKAITAN: Ini Adalah Bagaimana Hilary Duff Belajar Mencintai KakiNya

Nampaknya dia mendapat sedikit lebih baik ketika melukis Mickey dengan masa. Terangkan kepadanya untuk penambahbaikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 50

map