Hilary Duff kelihatan cantik dalam Selfie yang dihadapkan dengan segar

Bercakap mengenai tidur kecantikan anda. Hillary Duff mengambil ke Instagram pagi ini untuk berkongsi selfie yang bermata segar, bermata dirinya sendiri selepas bangun, dan dia kelihatan positif berseri. 

Dalam gambar itu, Duff terletak di tempat tidur yang memakai kemeja-T berwarna kelabu dan topeng mata menolak di dahinya. Pelakon itu kelihatan cantik tanpa sebarang solek, walaupun berdasarkan tajuknya, dia mungkin tidak mendapat tidur malam yang terbaik. “Bekerja hingga jam 3 pagi. Tiada tirai di pangsapuri baru. Terima kasih tuhan untuk topeng mata jetblue,” dia merakamkan foto itu. Hei, kini anda tahu untuk tidak menyingkirkan topeng mata maskapai penerbangan percuma itu. 

Bekerja hingga 3 pagi. Tiada tirai di pangsapuri baru. Terima kasih tuhan untuk topeng mata jetblue. ☀️����ㅅ

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Jadi, bagaimanakah Duff menyimpan kulit yang begitu cantik? Ibu kepada Luca berusia 4 tahun sebelum ini berkongsi rutin penjagaan kulit dengan kami, dan ia sebenarnya cukup mudah untuk diikuti. Semak ia di sini. 

Bekas 28 tahun itu Lizzie McGuire bintang kini di New York City penggambaran musim keempat rancangan TV Land hitnya Lebih muda, di mana dia dikesan di dalam perarakan seolah-olah tidak henti-hentinya pakaian yang bergaya. 

BERKAITAN: Hilary Duff Menunjukkan Off Son Luca’s 4 Tahun Baru Totally Hip New Look

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang dilihatnya pada seterusnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map