Hilary Duff Memberi Vaksin Lemonade Berat dalam Pakaian Marigold yang Ruffled

Halloween masih beberapa hari lagi, tetapi Hilary Duff sudah memberi kita inspirasi pakaian yang serius-sama ada itu atau niatnya. Pemain berusia 29 tahun itu melangkah keluar pada hari Rabu di L.A. dalam pakaian marigold yang bergolak yang melepaskan Beyoncé utama dalam Lemonade getaran.

The Lebih muda bintang memandang boho-chic dalam pakaian midi oren-kuning dengan garis pinggang yang bertingkat yang akan menjadi sekeping pemula yang sempurna untuk kostum Halloween di-trend. Dia berpasangan dengan poket dengan kasut kulit coklat, dua kalung loket, dan dompet Louis Vuitton yang melekat untuk hari mesyuarat di sekitar bandar.

Dengan hanya melihat senyuman liciknya, nampaknya gaya maven ini benar-benar tahu dia menyalurkan Beyoncé, dan dia tidak menyesal. Seseorang memberi anak perempuan ini kelawar besbol dan kami akan berniaga.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Hilary Duff

Untuk lebih banyak budaya pop terinspirasi pakaian Halloween-Bey termasuk-lihatlah panduan kami untuk menjadi gadis paling bergaya di pesta.

BERKAITAN: Hilary Duff Menunjukkan Kompleks Hadapan Mawar Semasa Di Luar dan di Los Angeles

Teruskan membunuh, Hil.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 13 =

map