Hilary Duff Menaikkan Matahari dalam Bikini Hitam Kecil

Sejak episite menutup badan-shamers pada bulan lalu dalam jawatan Instagram yang meraikan “kecacatannya”, Hilary Duff telah mempraktikkan apa yang dia beritakan dan menghalang bajik bikini seperti itu peluang terakhirnya (yang, sebagai Hari Hujung Minggu Buruh, ia adalah jenis ).

The Lebih muda bintang menghabiskan percutian bercampur dengan matahari dengan bekas suami Mike Comrie dan anak lelaki mereka yang berusia 5 tahun Luca di Malibu.

Seperti biasa, pelakon berusia 30 tahun yang tidak lama lagi kelihatan fenomenal apabila dia melanda pantai. Duff memakai kunci berambut tandatangan beliau longgar di bahu, aksesori dengan gelang emas halus dan jam tangan perak. Tetapi crème de la crème, tentu saja, adalah bekas bikini hitam seksi bikini hitam (kedai yang kelihatan seperti di sini), yang mempamerkan abs dan tan bercahaya.

tk
MEGA

Duff tidak boleh berhenti tersenyum ketika dia memasuki Pasifik. Melihat seolah-olah dia menghabiskan masa yang berkualiti dengan “hadiah paling besar” dalam hidupnya, kita tidak boleh menyalahkannya.

Ini adalah hari-hari yang saya tidak akan lupa ❤️

Pos yang dikongsi oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

BERKAITAN: Hilary Duff Menunjukkan Badan-Shamers dengan Satu Lagi Bikini ‘Gram

Sepertinya hujung minggu untuk diingat, Hil!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 51

map