Hilary Duff Menunjukkan Off New Bangs dalam Shirt Cat Quirky dan Wide-Leg Jeans

Hilary Duff pergi retro.

The Lebih muda bintang ditangkap ketika membeli-belah di Los Angeles semalam, dan ensemblenya segera menangkap mata kami. Dia memukul jalan-jalan dalam stella McCartney yang berwarna-warni blaus yang dicetak dalam cetakan kucing yang aneh bahawa dia berpasangan dengan dua warna nada jeans Stella McCartney yang dipotong. Pelakon itu mengangkat pakaiannya dengan kepingan-kepingan yang berani, memilih untuk menyeberangi beg crossbody Gucci berwarna oren, padankan tali pinggang buku lali, dan pusingan ’70-an yang diilhamkan pada Ahad. Selain daripada pernyataannya, pemain berusia 29 tahun itu juga menggeletkan set baru bangs.

VIDEO: 10 Selfies Terbaik Hilary Duff

Duff mengambil hari ini untuk Instagram untuk memberi kita lebih dekat melihat pinggirannya yang baru dicincang, berkongsi selfie yang dia katakan: “Bangs baru. Bang bang. “

Bangs baru. Bang bang

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

Dia juga mencatatkan gambar keluarga yang lucu yang menampilkan anaknya yang berusia 4 tahun Luca, bekas suami Mike Comrie, dan ibu Susan Duff, bersama kakaknya Haylie Duff, tunangnya Matt Rosenberg, dan anak perempuan mereka Ryan, 1 tahun.

Sedikit semangat percutian

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Duff (@hilaryduff) pada

BERKAITAN: Hilary Duff menguasai Pasangan $ 58 Anting-anting dengan Beg Hermes Luxe

Nampaknya Duff pasti bersedia untuk cuti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 97

map