Hilary Peterson, Ketua Pembangunan Perniagaan di Lyst

Dia melukis pakaian untuk puteri Disneynya sebagai seorang kanak-kanak, jadi tidak hairanlah bahawa Hilary Peterson, 32, berakhir dengan fesyen. Hari ini, sebagai ketua perkembangan perniagaan untuk Lyst, tapak yang mengagregat barang pereka kegemaran anda di satu tempat, dia sentiasa bertemu dengan pereka, peruncit dan blogger untuk menghasilkan cara untuk mengembangkan jenama.

Lihat semua Inovator Moden >>

Apakah alasan terbaik untuk pembeli menggunakan Lyst? Hilary: Mereka akan mencari lebih banyak daripada apa yang mereka suka. Jika Lyst adalah orang, dia akan menjadi rakan anda yang sejuk dan bergaya yang membantu anda membeli-belah. Kami mahu anda mengetahui lebih banyak fesyen yang anda sayangi dan kami berada di sana untuk membantu anda berbuat demikian.

Siapa gaya anda? Hilary: Bridget Bardot. Saya bersemangat, dan dengan jenis itu saya dapati lebih banyak garis-garis yang rumit, klasik, canggih berfungsi dengan lebih baik skirt pensil, ketinggalan butang, knit ringan, dan sebagainya. Dan saya agak terobsesi dengan watak [dari Skandal, dimainkan oleh Kerry Washington] Almari pakaian Olivia Pope. Bagaimana dia memakai putih dan minum wain merah sepanjang masa?

Apa item pakaian yang anda merancang pada splurging pada musim ini? Hilary: Ini rok pensil Tom Ford dengan poket belakang. Saya agak terobsesi dengannya. Dan kasmir peniaga Amerika Syarikat. Sudah tentu mahal dan paling pasti hebat, tetapi jika saya akan melakukannya, saya percaya untuk melabur seperti, 10 keping.

Apa jadwal kerja dan hujung minggu anda? Hilary: Jika saya tidak melakukan keseluruhan pakaian, saya biasanya memakai legging, baju t-LNA, atau sejenis aksesori kasmir seperti selendang atau sweater. Dan kasut Balenciaga Moto. Saya memakai mereka setiap hari. Sekiranya saya berpakaian, Nina Ricci sedang melakukan rompi baju kecil yang hebat, skirt pensil, jenis perkara itu. Pada hujung minggu, seluar jeans, seluar, kasut motosikal, t-shirt. Semua orang di pejabat saya bercanda bahawa saya mempunyai lebih banyak t-shirt putih daripada sesiapa sahaja di dunia.

Anda rasa paling kreatif apabila anda memakai …Hilary: Beg pinggang saya Beyond Yoga. Saya paling kreatif apabila saya dicabut, berjalan, dan tidak mempunyai pilihan tetapi membiarkan minda saya bersiar-siar.

-Michelle Hainer

Lihat semua Inovator Moden >>

Tambahan pula, Hilary berkongsi gaya pentingnya dengan kami! Lihat dia yang mesti ada.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 17 =

map