Hilary Swank adalah “hancur” ketika dia dipecat dari Beverly Hills, 90210

Bayangkan dipecat dari pekerjaan berprofil tinggi, hanya untuk mencari diri sendiri dalam pertunjukan yang mengubah kehidupan hanya dua bulan kemudian. Itulah yang berlaku kepada Hilary Swank pada lewat 90-an ketika dia dibebaskan dari peranannya sebagai Carly Reynolds pada Beverly Hills, 90210, hanya untuk mencari dirinya sebagai Brandon Teena dalam drama yang memenangi Anugerah Academy Boys Do not Cry Tak lama selepas itu. Swank membincangkan masa kerjaya pintu gelongsornya semasa lawatannya Conan pada malam Selasa.

BERKAITAN: Sembang dengan Hilary Swank di Festival Filem Antarabangsa Hamptons 

The Homesman bintang teringat, “saya telah pergi 90210 semasa musim kelapan apabila tiada siapa yang menonton lagi dan Luke Perry telah lama berlalu. “Swank telah memecat hanya 13 episod ke dalam kontrak dua tahun dengan opera sabun dan berkata dia” hancur “oleh pengalaman.

Sudah tentu, Swank-yang kelihatan bergaya bergaya memakai pakaian berjalur dan rambut sampingan untuknya Conan penampilan- kini boleh dilihat, kerana dia meletakkannya, “lapisan perak” kehilangan 90210 untuk mendapatkan yang pertama daripada dua peranan memenangi Oscar. Nikmati pertukaran penuh di sini, termasuk apabila Swank memperkenalkan kawan-kawan dan keluarga yang menggembirakannya dengan penuh semangat menonton dari penonton:

PHOTOS: Lihat Transformasi Gaya Hilary Swank 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 93

map