Hilary Swank Menamakan semula ‘Athleisure’ dengan Pakaian Pakaian Barunya

Hilary Swank tidak pernah tahu dia mahu menjadi pereka. Berkembang, dia mempunyai impian menjadi seorang doktor haiwan, seorang angkasawan, dan pada usia lapan, seorang pelakon-dan selebihnya, seperti yang mereka katakan, adalah sejarah. Tetapi pereka? Tidak, dia tidak tahu dia akan melancarkan barisan pakaiannya sendiri. Namun, dua Anugerah Akademi memenangi kemudian, aktres berusia 42 tahun itu mendapati dirinya sebagai ketua jenama yang menjanjikan untuk menyampaikan “pertunjukan yang tinggi memenuhi fesyen yang tinggi,” yang dipanggil Misi Penyataan. 

“Kira-kira satu dekad yang lalu, saya menyedari tidak ada apa-apa di pasaran yang boleh membawa saya dari senaman saya pada waktu pagi hingga sepanjang hari saya, tetapi saya terlalu sibuk membuat filem untuk sentiasa mempunyai masa untuk memberi tumpuan kepada apa-apa lain, “Swank memberitahu kami. “Tetapi apabila ayah saya mendapat pemindahan paru-paru dan saya sebagai penjaga tunggalnya, ia adalah kali pertama saya pernah menghabiskan lebih dari 12 minggu di satu tempat. Jadi dalam menjaga ayah saya, saya mempunyai peluang ini di mana saya mempunyai masa untuk duduk dan memberi tumpuan kepada keinginan ini untuk melihat ini menjadi kenyataan. ” 

Dalam dekad sejak idea awalnya, Swank tahu bahawa pergerakan kecil yang disebut “athleisure” telah dimatikan, yang pada dasarnya, penglihatannya memendekkan satu perkataan. Tetapi pada pendapatnya, tiada siapa yang telah memaku. “Alasan mengapa saya katakan itu kerana semua orang kelihatan seperti mereka dalam pakaian senaman, tetapi saya tidak cuba mengubah sesuatu yang orang sudah suka,” katanya. “Tetapi saya mengambilnya ke peringkat seterusnya dengan alternatif yang selesa dan bergaya, yang tidak di luar sana. Saya sebenarnya mencipta istilah baru untuknya: ‘estetik-memakai.'”

Hilary Swank Clothing Line 1
Brian Bowen Smith

BERKAITAN: Claudia Schiffer Melancarkan Koleksi Fesyen Pertama-Nya

Dan sepertimana cara kedengarannya, estetik-memakai bermaksud reka bentuk yang sangat berfungsi yang kedua-duanya tinggi dalam keupayaan seperti dalam estetik. Segala-galanya boleh dibasuh mesin, termasuk kepingan kulit (Swank bersikeras tentang perkara ini) dan bulu kasmir-merino menggabungkan yang mengatakan Swank sangat lembut, seperti memakai awan. Beliau juga memperoleh kain bertekstur empat dimensi berteknologi tinggi dari Paris yang disatu bersama sedemikian rupa sehingga mereka lancar (seperti dalam, mereka tidak akan merobek atau membongkar). Dan jaket kulit berkerudung, juga direka sebagai jaket moto yang sebenar, dengan zip di belakang untuk pengalihudaraan dan lebih banyak ruang untuk pergerakan-sempurna jika anda pergi untuk bekerja dengan basikal. 

“Menjadi aktif adalah seperti air minum atau udara yang saya nafas-itu asas yang mendasar bagi saya,” katanya. “Dan saya mendapati bahawa wanita zaman moden sekarang sibuk, menjatuhkan anak-anak mereka di sekolah, pergi ke mesyuarat, menjalankan tugas, dan mereka tidak mempunyai masa untuk berubah.”

Hilary Swank Clothing Line 2
Brian Bowen Smith

Dan jenama menggalakkan aktif dalam lebih banyak cara daripada satu Swank mengatakan dia menamakan jenama “Pernyataan Misi” untuk mengingatkan orang ramai untuk sentiasa berhubung dengan misi peribadi mereka, untuk menjadi diri sahih sepenuhnya mereka. “Orang yang telah mengekalkan kesulitan adalah salah satu inspirasi terbesar saya, katanya.” Jadi, saya ingin menyerlahkan wanita dan cerita mereka di laman web itu, supaya bersama-sama, kita dapat terus memberi inspirasi kepada satu sama lain dan mengetahui bahawa kita tidak bersendirian dalam perjuangan kita. ” 

Pakaian Penyata Misi boleh didapati mulai hari ini di missionstatement.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 69

map