Hillary Clinton Mempunyai Reaksi Terbaik untuk “Tarian Debat” beliau dengan Ken Bone

Apabila calon presiden Hillary Clinton dihentikan oleh The Ellen DeGeneres Show untuk episod Jumaat, tuan rumah pertunjukan ceramah itu mempunyai kejutan epik yang menunggu beliau. DeGeneres mempunyai pasukannya mengubah perdebatan presiden yang paling baru-baru ini menjadi “tarian” antara Clinton dan sensasi virus Ken Bone, aka lelaki itu di sweater merah.

“Jelas, pemenang perbahasan ini adalah lelaki dalam sweater merah, Ken Bone. Untuk sebab tertentu, tiada siapa yang bercakap tentang masa ini, tetapi kami perlu menunjukkannya, “kata DeGeneres untuk memperkenalkan klip lucu itu, yang menunjukkan rakaman rekod yang telah diubah dari kedua-duanya yang mempamerkan satu siri gerakan tarian yang luar biasa.

Calon presiden tidak dapat berhenti ketawa. “Itu adalah tarian terbaik yang pernah saya lakukan. Dia juga tidak baik. Kami baik bersama, “katanya.

Tuan rumah rancangan bercakap itu juga meminta Clinton apa yang dia mahukan hari jadi ke-69 pada 26 Oktober. “Saya mempunyai beberapa hasrat. Salah seorang daripada mereka jelas termasuk pilihan raya, “katanya. “Saya sangat berharap agar saya menjadi presiden yang diperlukan oleh negara kita sekarang. Itulah harapan saya yang paling mendalam. “

BERKAITAN: Bill Clinton Menulis Mesej Menyentuh kepada Hillary pada Ulang Tahun Perkahwinan Ke-41 mereka

“Fikirkanlah dengan cara ini: Saya akan menjadi wanita termuda yang pernah dipilih Presiden Amerika Syarikat,” dia ketawa. Tonton pertempuran tarian epik dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 49

map