Homeland Tampil 4 Karakter Baru untuk Musim 5, Termasuk Kepentingan Cinta untuk Carrie

So long, Peter Quinn! Tanah Air adalah menukar perkara untuk Musim 5, dan perubahan akan menjadi utama bagi Carrie Mathison dan syarikat.

Apabila siri hit Showtime mengembalikan kejatuhan ini, bukan sahaja cerita itu telah melonjak ke depan dalam masa dua tahun, tetapi kami akan melihat Carrie (Claire Danes) di negara baru dengan pekerjaan baru di Düring Foundation, sebuah syarikat keselamatan swasta. Tetapi itu tidak semua: watak utama rancangan itu juga akan mempunyai teman lelaki baru yang bernama Jonas (Alexander Fehling) dan bos baru Otto Düring (Sebastian Koch).

BERKAITAN: Brody Adakah Kembali! Damian Lewis Adakah Kembali ke Showtime dalam Siri Baru

Laura Sutton juga akan menyertai persembahan itu sebagai Sarah Wartolovic, seorang wartawan Amerika yang juga bekerja untuk Yayasan Düring, bersama dengan Miranda Otto yang akan memainkan pekerja baru Saul (Mandy Patinkin), bekerja secara langsung di bawahnya sebagai Ketua Stesen Berlin. Dan nampaknya, semua perubahan ini baik untuk Cik Mathison-Carrie dilaporkan dalam ruang berkepala tingkat ketika musim bermula. Kita tidak boleh menunggu sehingga episod baru melanda gelombang udara musim luruh ini.

FOTO: Kelihatan Carpet Merah Terbaik Claire Danes

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map