Ia adalah Ulang Tahun ke-19 Malia Obama! Lihat Transformasi Gayanya Melalui Tahun Ini

Bekas Keluarga Pertama mempunyai banyak meraikan hujung minggu ini. Bukan sahaja keempat-empat bulan Julai, tetapi juga hari lahir ke-19 Malia Obama! Wanita muda ini secara harfiah telah tumbuh di hadapan mata kita sejak dia memasuki mata awam pada tahun 2008 apabila bapanya, Barack Obama, pertama kali berlari untuk menjadi presiden.

Kolej betul-betul di sekitar sudut untuk remaja ini, yang akan menuju Harvard (di mana bapanya pergi ke sekolah undang-undang) pada musim gugur. Semasa tahun kesenjangannya, Malia merangkap penerbit Hollywood, Harvey Weinstein di pejabatnya di New York, dan juga menyertai ibu bapanya dalam beberapa percutian selepas percutian White House yang luar biasa. Dan sementara bekas Putri Pertama mungkin bersedia untuk pergi ke sekolah, ayah tidak begitu bersedia untuk melihatnya pergi.

“Apabila saya pertama kali dipilih ke pejabat ini, Malia hanya 10 dan Sasha adalah 7. Dan mereka membesar terlalu cepat,” kata Presiden kepada Ellen DeGeneres. “Malia lebih bersedia untuk pergi Saya tidak bersedia baginya untuk pergi, “kata POTUS.” Dia adalah kawan baik saya. Dan ia akan menjadi sukar bagi saya untuk tidak memilikinya sepanjang masa. Tetapi dia sudah bersedia untuk pergi. Anda boleh beritahu. Dia hanya orang yang pandai dan bijak dan dia sudah bersedia untuk membuat sendiri. “

tk
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty; Chuck Kennedy / MCT melalui Getty; JEWEL SAMAD / AFP / Getty

Di samping menjadi pelajar yang kuat, Obama mewarisi gaya ibunya Michelle Obama. Lihatlah bagaimana gayanya telah berubah sejak bertahun-tahun daripada wanita kecil comel untuk wanita muda yang canggih.

PHOTOS: Lihat Evolusi Gaya Malia Obama

Selamat hari jadi, Malia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 94

map