Ia Pasti Bunyi Seperti Drake Bertarikh Bella Hadid

Tidak Blake-Membuat portmanteau yang dicadangkan untuk Drake dan Bella Hadidhanya gulung lidah?

Blake sekali lagi dihantar, kali ini terima kasih kepada beberapa lirik yang agak menonjol dari album terbaru Drake, Scorpion. Kejatuhan terakhir, khabar angin tentang hubungan berpotensi berputar-putar, khususnya selepas Drake menjadi tuan rumah pesta ulang tahunnya ke-21 dan, menurutnya Kami Mingguan, “Bayar untuk segala-galanya.” * Meningkatkan kening. *

Peminat percaya trek baru Champagne Papi “Ketakutan” adalah mengenai Hadid. Seperti setiap lagu Drake yang lain, dia merapatkan tentang seorang wanita yang “dalam fikiran saya” sepanjang masa, tetapi ia menyebut matanya (dia mempunyai warna biru yang sengit), minggu fesyen (Hadid adalah supermodel), “terlalu sukar untuk dikendalikan “Kakak (Gigi), dan ingin” bersembunyi “(aka menjaga perkara peribadi) yang semua orang akan pergi,” Um hi, Bella. “

Lirik utama?

Saya mahu bayi saya mempunyai mata anda

Saya akan menentang nasihat saya sendiri

Sekiranya saya melakukan New York, saya tidak boleh membuat keputusan

Minggu fesyen lebih banyak daripada awak saya

Diikuti oleh:

Satu perkara pada satu masa

Saya perlu belajar untuk bersembunyi

Satu perkara pada satu masa

Emosi berjalan tinggi

Saya harap awak rasa baik-baik saja

Dan:

Anda tetap dalam fikiran saya

Anda dan kakak anda

Terlalu sukar juga mengendalikan

Perkara akan dibatalkan

Juga pada Scorpion, Drake mengetuk mengenai ayah Bella dan Gigi, Mohamed. Lagu “Sandra’s Rose” mempunyai lirik, “Rumah saya penuh dengan supermodel seperti Mohamed Hadid.” Aneh!?

Sejak terbelah dari The Week pada November 2016, Bella tidak mendedahkan status hubungannya secara terbuka. Walau bagaimanapun, khabar angin telah mencadangkan bahawa keadaannya yang kembali lagi dengan The Weeknd kini sedang berjalan (lagi). Pada ketinggian drama utama Drake dan Hadid, Halaman Enam juga melaporkan bahawa Drake dan The Weeknd bertengkar.

BERKAITAN: Rayuan Hubungan Fast-Track

Selepas pesta ulang tahun ke-21 Bella lepas, Andy Cohen memanggang ibunya Yolanda Hadid, yang berada di sana, mengenai khabar angin mengenai Menonton apa yang berlaku secara langsung. “Maksud saya, mereka kawan,” katanya. Rupa-rupanya, perkara-perkara tidak berakhir dengan baik. Pada bulan November, Kami Mingguan melaporkan bahawa Drake pada dasarnya telah meminjamkannya melalui teks, dan pada ketika itu mereka tidak lagi bercakap.

Dan di sini kita! Mungkin lagu itu akan memberi inspirasi kepada beliau untuk meluncur dalam DMnya? Siapa tahu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map