Ia Tidak Rahsia Yang Jennifer Aniston Suka LBD! Lihat Her 29 Best Black Dresses

Sekiranya ada satu perkara yang kita tahu mengenai Jennifer Aniston, dia suka pakaian hitam kecil yang hebat. Pelakon itu telah membuat kebiasaan menyumbangkan LBD, dan selama bertahun-tahun kami telah melihatnya dalam hampir setiap bentuk siluet dan gaya (sambil kelihatan cantik di sepanjang jalan). Kulit, strappy, jatuh atau dihiasi-Aniston mempunyai keseluruhan spektrum yang dilindungi. Aniston mempunyai keupayaan untuk melukis gaya rambut tandatangan dengan mudah (siapa yang boleh melupakan The Rachel?), Jadi tidak hairanlah apabila datang kepada pilihan gaya, Aniston tetap benar dengan satu warna: hitam klasik. Walaupun kami menikmati perubahan fesyen setiap sekarang dan kemudian, kami memuji A-lister untuk tetap setia kepada gaya tandatangannya.

“Saya suka gaun hitam kecil,” katanya sebelum ini kepada InStyle.com. “Ia adalah pakaian yang hebat, indah, menyeronokkan, dan mudah.”

Sebagai seorang veteran karpet merah, bintang itu jarang membuat kesalahan dan, lebih-lebih lagi, dia nampaknya hanya bertambah baik dengan usia. Gaya Aniston yang sungguh-sungguh bergaya dapat berjalan dengan sempurna di antara anak lelaki dan perempuan, dan dia selalu kelihatan panas melakukannya. Dengan almari pakaian klasik yang seksi dan trend yang boleh dipakai, tidak hairanlah Aniston kekal sebagai salah satu bintang gaya kegemaran kami sepanjang zaman.

Lihatlah Jennifer’s 29 terbaik LBD yang pernah ada di galeri kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map