Idea Pakaian Genius Musim Panas: Cara Pakai Swimsuit Anda sebagai Bahagian Pandang Anda

Ok, ini mungkin jualan keras, tapi dengarlah wanita: baju renang anda mempunyai lebih banyak nyawa daripada yang anda fikirkan. Apabila dipisahkan dengan pemisahan dan aksesoris yang betul, seperti yang ditunjukkan di atas, baju renang boleh ditusuk pada jam koktail dan juga di pantai. Ya, benar-benar. Pandangannya mungkin terdengar mengintimidasi, tetapi tahu bahawa ia paling mudah untuk ditarik dengan saman satu keping. Apa yang hebat tentang idea pakaian ini ialah, seperti saman badan, satu keping adalah sangat menyanjung-fabrik seperti spandeks memegang segala-galanya di tempat seperti tiada kategori lain. Kunci untuk memaku rupa adalah menjadikannya kelihatan seperti anda tidak memakai baju renang. Oleh itu, anda perlu memasangkannya dengan asas yang tinggi yang akan mengimbanginya. Diakui, idea pakaian ini tidak akan berfungsi di mana-mana. Ia adalah yang terbaik apabila dipakai pada percutian pantai atau malam yang dihabiskan di tepi kolam renang. Akhir sekali tetapi pastinya, permainan pasangan ini juga akan membantu anda menjatuhkan $ 200 + pada baju renang (kos-per-pakai, orang!). Masih tidak tertarik? Tetap menatal ke kedai 5 idea baju renang.

Berenang Outfits
Kesopanan

Beli Pandang: Pakaian renang Onia, $ 195; onia.com. CC Denim skirt, $ 93; rumahoffraser.com. Kate Spade New York clutch, $ 188; shopbop.com. J. Crew sandal, $ 218; jcrew.com.

BERKAITAN: Cara Cari Baju renang yang Sempurna untuk Jenis Tubuh Anda

Berenang Outfits
Kesopanan

Beli Pandang: Suit Lisa Marie Fernandez, $ 320; net-a-porter.com. Rok Fesyen Ally, $ 30; allyfashion.com. Clutch Fabiola Pedrazzini, $ 130; nordstromrack.com. Topshop sandal, $ 175; topshop.com.

Berenang Outfits
Kesopanan

Beli Pandang: Pakaian renang Mikoh, $ 210; intermixonline.com. Topshop celana palazzo, $ 105; topshop.com. Klac J. Crew, $ 118; jcrew.com. Sandal teori, $ 495; theory.com.

Berenang Outfits
Kesopanan

Beli Pandang: J. Crew baju renang, $ 88; jcrew.com. Reiss skirt, $ 230; reiss.com. Tory Burch kopling, $ 350; toryburch.com. Sandal kasut, $ 88; express.com.

BERKAITAN: Mencari untuk Beg Pantai yang Sempurna? Kami Menemui 10!

Berenang Outfits
Kesopanan

Beli Pandang: Pakaian renang H & M, $ 25; hm.com. Tibi skirt, $ 275; tibi.com. Beg Matt & Nat, $ 150; nordstrom.com. Sandal Stuart Weitzman, $ 218; stuartweitzman.com.

Notis editor: Musim panas lalu, saya memakai satu keping bercetak berani, yang dipotong dengan kelopak mata dengan rok pensil kelopak mata hitam. Rakan-rakan meminta saya ke kiri dan kanan “Tunggu, apa yang kamu pakai?” dan “Di manakah anda mendapatkannya?” Sesetengah orang menganggap saya melihat (secara literal) satu bahagian! Ia adalah salah satu penampilan kegemaran saya pada musim panas.

PHOTOS: 13 Pakej Swimwear Retro Diilhamkan oleh Foto Vintage

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 78

map