Iklan Sasaran Black-Friday Mempunyai 40 Halaman Tawaran, Dan Anda Boleh Membeli Sedikit Hari Ini

Acara membeli-belah terbesar musim ini bermula awal tahun ini. Beberapa tawaran Sasaran Black Friday sebenarnya berlaku sekarang. Serius, ini bukan gerudi, orang. Jika anda merancang untuk menyimpan besar di peruncit kegemaran kami, anda perlu mendapatkannya.

Pada 6 November, Sasaran mengeluarkan iklannya yang mempamerkan tawaran Black Friday 2017, dan pembeli sudah ketakutan. Kita boleh lihat mengapa. Kempen tahun ini dipenuhi dengan 40 muka surat diskaun elektronik yang didedikasikan, hiasan rumah, dan fesyen bergaya. Seberapa baik anda bertanya? Acara Sasaran Black-Friday akan mempunyai promosi pada jenama baru iPhone 8, dan anda boleh menyimpan $ 100 pada pesawat pilihan, hanya untuk menamakan beberapa.

Sasaran menjadi lebih baik dan membiarkan kami membeli beberapa diskaun Black Friday hari ini. Salah satu tawaran kegemaran kami yang berlaku sekarang adalah promosi yang dijalankan di Beats pilih oleh headphone Dr. Dre. Mereka kini diturunkan pada 53 peratus untuk hari ini sahaja. 

Beats Studio Wireless Over-Ear Headphones
Kesopanan
$ 180 (asal $ 380)

BERBELANJALAH SEKARANG

Anda boleh melayari semua tawaran di laman web Sasaran sekarang. Dan kami cadangkan menggunakan butang “save to quick-list” untuk menjejaki promosi kegemaran anda sebelum hari besar.

Sekiranya anda tertanya-tanya mengenai waktu sebenar Black Friday, Sasaran akan membuka pintu pada jam 6 pagi. pada hari Khamis November, 23. Kedai akan ditutup selama beberapa jam pada tengah malam dan dibuka semula pada jam 6 pagi pada hari Jumaat, 24 November. Tetapkan penggera anda sekarang, pembeli.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 11 = 14

map