Ikuti 3 GIF Mudah ini untuk Trend Penggemar Rambut DIY Fall

Kipas rambut besar-besaran mungkin salah satu daripada kejatuhan paling trendi untuk mencuba sekarang. Twist yang unik pada ekor kuda yang sederhana ini mengambil sebarang updo klasik ke tahap yang baru. Mujurlah, pemandangan terinspirasi landasan ini mudah dicapai dari landasan juga. Untuk mencipta semula rupa dengan berkesan, anda memerlukan beberapa perkara penting. Mempunyai pin bobby, dasi rambut, pin rambut atau barrette hiasan, dan berus di tangan sebelum bermula. Tatal ke bawah untuk langkah-langkah terperinci untuk membuat keseronokan ini kelihatan sendiri.

Matlamat High GIF # 1 - Your Look
Sarah Balch untuk Instyle.com

Langkah 1: Pastikan rambut bersih dan lurus sebelum mula gaya.

BERKAITAN: Pin Bun Pony! Inilah Cara Lihat Victoria Running Runway Victoria

Matlamat High GIF # 2 - Your Look
Sarah Balch untuk InStyle.com

Langkah 2: Flip rambut terbalik dan tariknya ke ekor kuda yang tinggi. Walaupun rambut anda masih terbalik terbalik, keluarkan ekor kuda dan berikan sebarang benjolan. Ketat ekor kuda dengan mengikat rambut di bahagian atas kepala anda.

Matlamat High GIF # 4 - Your Look
Sarah Balch untuk InStyle.com

Langkah 3: Tarik batang ekor kuda ke sisi kepala anda, tepat di atas telinga. Dapatkan lebih banyak jumlah dengan menggoda ekor kuda pada akarnya. Sebaik sahaja anda mempunyai kelantangan dan tekstur, selamatkan ekor kuda poni yang betul di atas telinga dengan pin bobby. Tambah aksen yang unik dengan menambah pin rambut hiasan atau tongkat ke atas pin bobby. Tetapkan di tempat dengan semburan rambut.

BERKAITAN: Adakah Twist Rambut! Inilah Cara Dapatkan Pelan Runway Chanel

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 94

map