Ingat Dane Cook? Dia Kembali dengan Nasihat untuk Berumur 19 Tahun Ketika Anda berusia 40-an

Komik Standup Dane Cook bangkit untuk menjadi terkenal pada awal 2000-an, dengan tajuk utama yang menyerikan seperti, “Adakah Dane Cook benar-benar lucu?” Dan memperoleh kasih sayang dari kawan-kawan sekolah menengah saya (dan peminatnya) yang akan memerah, “Dane Cook sangat panas! “Dia juga menjaringkan peranan utama dalam filem seperti Rakan Perempuan Terbaik saya, Pekerja Bulan Ini, dan Good Luck Chuck. Dan walaupun dia mempunyai kerja tetap sejak itu, kami tidak banyak mendengar tentang dia … sehingga sekarang.

Cook kembali dalam zeitgeist bukan kerana komedi baru atau skandal (2018 adalah tahun skandal, tidak?), Tetapi hidup cintanya. Lelaki lucu, berusia 46 tahun, telah bertunang dengan penyanyi berusia 19 tahun bernama Kelsi Taylor selama setahun, dan ketika orang membiarkan slip di bawah radar (sama tidak boleh dikatakan untuk kamu, Sean Penn), ia dibawa kembali untuk terima kasih kolektif kami kepada Cerita Instagram baru-baru ini Cook.

Lelaki saya di sebelah saya + beberapa makanan yang baik di dalamnya. #bothyummy

Satu jawatan yang dikongsi oleh kelsi taylor (@itskelsitaylor) pada

Apa yang dia cakap! #Repost @itskelsitaylor · · Saya mengimbangi telefon saya di cawangan pokok semasa kita seimbang pada log dan ini hasilnya! Dua burung cinta kecil di tengah-tengah hutan. ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dane Cook (@danecook) pada

Terima kasih @Pillsbury untuk gifting @itskelsitaylor & saya dengan Creamy Supreme Vanilla Frosting anda. Ia lazat dan sangat menghidratkan!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Dane Cook (@danecook) pada

Menurut Orang, Masak mengambil bahagian dalam sesi Q & A singkat minggu ini dan mengalamatkan gajah gergasi di dalam bilik: jurang usia beliau dan Taylor. Seorang peminat bertanya, “Nasihat apa yang anda miliki kepada mereka yang mempunyai hubungan jurang umur?” Yang beliau jawab, “Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan adalah merancang bahawa kematian anda akan agak jauh.” Tuan-tuan dan suami, Dane Cook.

Dari sesi ringkas, para pengikut mengetahui bahawa pasangan itu bermesyuarat pada malam permainan yang menjadi tuan rumah di tempatnya selepas mereka menjadi “kawan untuk seketika” (tidak ada perkataan tentang sejauh mana “sementara”) dan mereka akhirnya jatuh Dilamun cinta. Nasib baik untuk Masak, keluarga Taylor adalah A-OK dengan mereka bersama-sama (“Saya suka keluarganya dan kami cukup dekat dan makan malam dan menggantung”) dan juga meluluskannya.

RELATED: Adakah Cara Delevingne dan Pasangan Paling Hangat Ashley Benson Summer?

Apa yang dia lihat dalam dirinya? Dia mengatakan dia “pintar, baik, kreatif, setia & jujur.” Sweet. 

cinta semacam ini ❤️ Datang thx kepada @ericblackmon untuk ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh kelsi taylor (@itskelsitaylor) pada

baju biru, langit biru, + petualangan hebat ���� #love

Satu jawatan yang dikongsi oleh kelsi taylor (@itskelsitaylor) pada

Taylor kerap berkongsi kemas kini mengenai cinta mereka di Instagram, jadi … terbaik nasib, lelaki!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 43

map