Ingin Cerah Seperti Jessica Alba? Inilah One Self-Tanner yang Anda Perlu

Jika ada yang tahu bagaimana untuk mencapai tan indah, itu adalah Jessica Alba. Kulit bintang itu sentiasa bergelimpangan pada kesempurnaan, sama ada dia memukul permaidani merah atau bersantai di bikini. Walaupun kita tidak dapat mengatakan ia adil bahawa dia dapat melihat kebaikan ini secara teratur, kami mendapati sesuatu untuk membantu mengekalkan iri hati kami: Infinity Sun’s Glow on the Go ($ 40; infinitysun.com) tukang tenun.

Sudah tentu, sebagai model peranan eko-sedar bahawa dia, semburan bronzing terbuat dari bahan-bahan semula jadi yang lembut pada kulit dan selamat untuk alam sekitar. Formula anti penuaan termasuk campuran minyak pati, antioksidan, dan botani untuk sentuhan super lembut dan kesan sinar matahari yang cerah-tolak sinaran UV yang berbahaya.

Selain daripada membuat cahaya yang boleh dipercaya yang berlangsung selama seminggu, produk ini mudah digunakan dan berfungsi dengan baik pada semua nada kulit.

Bersinar on the Go
Kesopanan

FOTOS: Tips Penyamaran Sendiri Terbaik untuk Setiap Nada Kulit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map