Ini Adalah Bagaimana Jake Gyllenhaal Sedia Ada untuk Anugerah ESPY 2015

Terdapat banyak penampilan yang mengasyikkan di Anugerah ESPY malam tadi, tetapi Jake Gyllenhaal khususnya kelihatan baik seperti buku perpustakaan terlambat. Sesuatu tentang rambutnya yang licin dan rambut wajahnya yang rapi di atas jasnya yang dikunci itu hanya mengganggunya, walaupun dia tidak mendapat bantuan sedikit daripada kawan-kawannya iaitu Jillian Dempsey. Pro menumpahkan butir-butir mengenai bagaimana dia membantunya untuk bersiap-siap untuk acara besar, dengan tumpuan utamanya adalah pada kulit yang bersih dan sihat.

BERKAITAN: Maggie Gyllenhaal mengenai Transformasi Fizikal Jake untuk Southpaw

Dempsey bermula dengan mempersiapkan kulitnya dengan sapuan RéVive’s Balancing Toner ($ 65; barneys.com). “Produk itu hebat kerana ia tidak mengeringkan kulit seperti banyak toner,” katanya. Memandangkan Gyllenhaal akan berjalan di permaidani dan menyampaikan anugerah untuk Atlet Lelaki Terbaik, mencari pelembap yang tidak kelihatan sangat berkilat dalam foto adalah penting. “Penghidratan yang betul adalah kunci, sebab itu saya selalu mengurut lotion ke dalam kulit,” kata Dempsey, yang menggunakan RéVive Moisturizing Renewal Creme ($ 195; nordstrom.com), diikuti dengan Krim Pembaharuan Pelembap Pembaharuan ($ 150; nordstrom.com) . “Krim mata menambah penghidratan tambahan dan kesan mencerahkan tambahan.” Dab Bom Cream Krim Baxer ($ 20; baxterofcalifornia.com) digunakan untuk menyapu helainya, dan selesai rupa.

PHOTOS: Semua Permaidani Merah Menakjubkan dari 2015 ESPYs

Video Berkaitan: Lihat Bintang Bertindak di Anugerah 2015 ESPY Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map