Ini Adalah Bagaimana January Jones Memisahkan Sendiri dari Betty Draper Lelaki Mad

Mana-mana penonton yang gemar akan memberitahu anda, Lelaki Mad adalah salah satu daripada pertunjukan ikonik yang akan hidup dalam ingatan kita selama bertahun-tahun selepas berakhirnya siri, dengan arka watak Betty Draper khususnya menjadi salah satu yang paling menarik yang pernah kita lihat. Almari pakaian era 60-an dan gaya rambut yang berkerut sedekad adalah kunci dalam membantu Januari Jones memainkan peranannya sebagai Betty, dan cukup funnily, juga untuk menjauhkan diri dari watak itu. “Selepas setiap musim Lelaki Mad, Saya akan cuba menukar rambut saya sebanyak mungkin, “katanya InStyle. “Saya tidak dapat memotongnya atau membesar, tetapi saya boleh meletakkan sorotan di dalamnya, atau pewarna ia merah jambu. Ia mengubah mood dan sikap anda, dan ia membantu saya memisahkan diri saya dari watak, tetapi juga untuk membangunkannya.”

BERKAITAN: Januari Jones Hanya Menjadi Gig Baru yang Cantik

Malah di luar peranannya sebagai Betty, aktres itu tidak menghiraukan perubahan gaya rambutnya kerana #tbt Instagramsnya akan mengesahkan, jadi peranannya sebagai jurucakap Kérastase untuk pelancaran Mei mereka yang akan datang adalah sangat sesuai. “Sejak saya masih kanak-kanak, saya telah mengubah rambut saya. Salah satu daripada nasihat kecantikan yang terbaik yang saya berikan adalah bahawa ia akan tumbuh semula, jadi saya telah melakukan banyak risiko rambut yang mengetahui,” tambahnya. . Jones mengiktiraf semangat kreatifnya sebagai tenaga pendorong, dan dengan pelangi kecenderungan warna terus popular, kita tidak akan terkejut jika duyung-esque ombré adalah langkah seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 80

map