Ini Adalah Bagaimana Semua Orang Akan Memakai Topknot Musim Ini

Apabila anda bukan sebahagian daripada komuniti pemain ballerina, topknot adalah gaya rambut pergi anda apabila anda menjalankan semua tugas anda yang anda telah mengelakkan, bekerja, atau menyejukkan di rumah.

Sekiranya anda mempunyai keraguan bahawa bun berantakan anda boleh menjadi sangat bergaya di luar gim, updo mudah kegemaran anda adalah momen terima kasih kepada beberapa bintang terbesar di Hollywood, seperti Saoirse Ronan.

BERKAITAN: Gaya rambut Latihan Kegemaran Anda Mempunyai Moment Hollywood

Selepas menggunakan elastik untuk menarik rambut Ronan ke dalam bun berantakan di mahkota kepalanya, Kumbang stylist bintang Adir Abegel mengemas kini updo klasik dengan membalut rantai emas yang halus dari koleksi aksesori rambut Adir x Lelet NY ($ 158; leletny.com) di sekitar pangkal rambutnya yang digemari oleh pemain skaters.

#Saoirseronan ini ajaib manusia di simpul atas dengan rantai cecair saya sendiri @leletny @adirxleletny koleksi yang saya buat tahun lepas untuk #santabarbarafilmfestival. Makeup @karayoshimotobua styling @elizabethsaltzman @chanelofficial #hairbyadir #withvirtue

Satu jawatan yang dikongsi oleh Adir Abergel (@hairbyadir) pada

Logam bercampur bukan perkara awak? Bintang-bintang seperti Margot Robbie juga telah menyalurkan topknots mereka yang berantakan dengan reben hitam.

@margotrobbie x @chanelofficial

Satu jawatan yang dikongsi oleh Bryce Scarlett (@brycescarlett) pada

Untuk Anugerah Pilihan Kritikan bulan lalu, stylist Robbie, Bryce Scarlett mengambil halaman dari peranan bintang dalam Saya, Tonya dan membungkus reben baldu hitam di sekeliling simpul yang kemas yang dia letakkan sedikit di sebelah kanan kepalanya. Digabungkan dengan kemasan bertekstur, penempatan di luar pusat bun menambah sedikit kelebihan ke gaya.

VIDEO: Anda Boleh Lakukan: Knots Rambut

Impian tidak selalu menjadi kenyataan, tetapi tidak mengubah rambut anda selepas kelas putaran? Mengemas kini bun anda musim sejuk ini dengan menambah aksesori rambut yang mudah seperti Ronan atau Robbie akan membuat keinginan anda menjadi kenyataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 44 = 48

map