Ini adalah Foto Instagram Paling Suka 2017

Dengan lebih daripada 800 juta pengguna bulanan, Instagram adalah jelas salah satu daripada anjing teratas dalam arena media sosial. Sebelum melambai selamat tinggal pada tahun 2017, platform ini mengeluarkan statistik tahun-dalam-ulasan pagi ini, mendedahkan jawatan yang paling disukai, penapis teratas, hashtags yang paling banyak digunakan, dan banyak lagi.

Apa yang kami pelajari: Bintang kegemaran kami suka kepada Insta, dan Insta mencintai mereka. Kendall Jenner bukan sahaja model model tertinggi di dunia, tetapi juga menduduki senarai model yang paling banyak diikuti pada tahun 2017 dengan 83.7 juta + pengikut. Memperoleh 12 juta pengikut tahun ini sahaja, dia masuk sebagai model nombor satu yang paling “berdengung” (iaitu disebutkan dan ditandakan), diikuti oleh Gigi Hadid. Pendatang baru fesyen juga diraikan: Instagram Eva Chen menyeru penyokong positif Sonny Turner sebagai model nombor satu untuk menonton.

Tetapi Selena Gomez masih memerintah sebagai bintang paling diikuti di semua industri dengan 130 juta + pengikut. Naib juara? Ariana Grande (115 juta + pengikut), Cristiano Ronaldo (116 juta + pengikut), Beyonce (108 juta + pengikut), dan Kim Kardashian West (104 juta + pengikut), dengan Taylor Swift berada di belakang (juga 104 juta pengikut). Anak bongsu daripada anak kelahiran Kardashian-Jenner, Kylie Jenner, masuk nombor empat dalam senarai selebriti yang diperolehi pengikut paling popular pada tahun 2017 (Cristiano Ronaldo mengambil kek untuk yang satu dengan 30 juta + pengikut baru). Chanel adalah pereka yang paling diikuti tahun ini dengan 35 juta + pengikut, sementara Dior muncul sebagai yang paling “berdengung” dan Gucci’s Alessandro Michele menawarkan yang paling terlibat berikut.

Tetapi jika anda ingin mendapatkan gambaran sebenar pada tahun 2017, lihat tidak lebih jauh daripada jawatan yang paling disukai. Bintang Gomez dalam lima daripadanya (dengan dua memaparkan bekasnya bae, The Weeknd). Tinjau ke bawah untuk selebihnya, dan lihat jika anda telah menambah ke pesta seperti itu.

BERKAITAN: Twitter Mempunyai Banyak Katakan Tentang Meghan Markle dan Penglibatan Putera Harry

10. Selena Gomez ke-25

Terima kasih kerana semua cinta bday saya. Saya tidak boleh diberkati lagi. Ramai daripada anda tidak menyedari betapa banyak maksud anda kepada saya. Saya cinta. Anda. –think 25 akan menjadi epik. xo

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Yang paling disayangi (suka) semua jawatan hari jadi: Selena berpose dengan pencuci mulutnya pada ke-25.

9. Selena Fierce

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Siaran ini adalah api lurus (dan lebih daripada 7 juta penyokong Instagrammers bersetuju).

8. Ronaldo dan Fam

Mood keluarga ❤️❤️❤️❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Pemain bola sepak bintang itu berpindah bersama keluarganya (pra-kelahiran anak keempatnya) pada bulan Ogos.

7. Selena Hand-in-Hand dengan The Week

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Ah, cinta musim panas. Siaran ini dari Mei membawa lebih daripada 7 juta suka.

6. Selena dan Mantan Bae (Lagi)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Kembali pada bulan April, kedua-dua mereka adalah pasangan panas.

5. Kembara Cristiano Ronaldo

Jadi gembira dapat memegang dua cita-cita baru dalam hidup saya ��❤

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Tahun ini adalah yang besar untuk penyerang Real Madrid (dan bapa bola sepak) Cristiano Ronaldo. Dia mengumumkan kelahiran kembarnya kepada dunia pada 29 Jun.

4. Kelahiran Kembar Bey

Sir Carter dan Rumi 1 bulan hari ini. ����❤️��������������������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Dalam fesyen Queen Bey yang sebenar, ikon muzik mengumumkan kelahiran kembarnya dengan pukulan gambar cantik. Jawatan beliau mengumumkan kembar Sir Carter dan Rumi telah mendapat lebih daripada 10 juta suka.

3. Pembedahan Ginjal Selena

Saya sangat menyedari bahawa beberapa peminat saya telah menyedari bahawa saya sedang merendahkan sebahagian musim panas dan mempersoalkan mengapa saya tidak mempromosikan muzik baru saya, yang saya sangat bangga. Jadi saya dapati saya perlu menjalani pemindahan buah pinggang kerana Lupus saya dan pulih. Ia adalah apa yang saya perlu lakukan untuk kesihatan keseluruhan saya. Saya dengan jujur ​​berharap untuk berkongsi dengan anda, tidak lama lagi perjalanan saya melalui beberapa bulan yang lalu kerana saya sentiasa mahu lakukan dengan anda. Sehingga itu saya ingin mengucapkan terima kasih kepada keluarga saya dan pasukan doktor yang luar biasa untuk semua yang mereka lakukan untuk saya sebelum dan selepas pembedahan. Dan akhirnya, tidak ada kata-kata untuk menggambarkan bagaimana saya boleh mengucapkan terima kasih kepada rakan cantik saya, Francia Raisa. Dia memberi saya hadiah dan korban akhir dengan mendermakan buah pinggang kepada saya. Saya sangat diberkati. Saya suka anda sis sis. Lupus terus menjadi salah faham tetapi kemajuan sedang dibuat. Untuk maklumat lanjut tentang Lupus, sila pergi ke laman web Alliance Lupus Research: www.lupusresearch.org/ – dengan rahmat melalui iman

Satu jawatan yang dikongsi oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

Gomez mengumumkan pemindahan buah pinggangnya dengan mengucapkan terima kasih kepada BFF Francia Raisa kerana menderma salah satu buah pinggangnya sendiri kepada bintang.

2. Kelahiran Daughter Cristiano Ronaldo

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo com a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Bintang bola sepak dan teman wanitanya Georgina Rodriguez menyambut anak perempuan Alana Martina ke dunia pada 12 November.

1. Pengumuman Kehamilan Beyonce

Kami ingin berkongsi cinta dan kebahagiaan kami. Kami telah diberkati dua kali lebih. Kami sangat bersyukur bahawa keluarga kami akan berkembang sebanyak dua orang, dan kami berterima kasih atas keinginan anda. – The Carters

Foto yang disiarkan oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Insta-moment terbesar 2017? Mengatasi lebih daripada 11 juta suka, Carters mengumumkan bahawa mereka mengandung kembar pada 1 Februari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map