Ini adalah Produk Anti Penuaan Kegemaran Kate Winslet

Mungkin ia berayun pakaian tudung Givenchy atau dia akan selama-lamanya Rose Dewitt Bukater dalam minda seluruh generasi, tetapi berdiri di samping litar lumba di Siri Longines Masters New York, Kate Winslet adalah gambar keanggunan.

Baru-baru ini, pelakon ikonik British dan ibu kepada tiga telah berfikir tentang bagaimana untuk mengekalkan gambar itu daripada berubah terlalu banyak dalam dekad yang akan datang.

“Hari-hari ini, sekarang menjadi 42, saya sedikit lebih sedar tentang kesihatan memikirkan 10 tahun ke depan dalam hidup saya,” katanya. InStyle. “[Saya] ingin memaksimumkan kekuatan fizikal saya dan menjaga kulit saya dengan baik tanpa melakukan apa-apa pada wajah saya. Saya percaya bahawa keindahan dan kesejahteraan benar-benar mencerminkan di wajah anda, di mata anda, dan bagaimana perasaan anda. keanggunan juga saya fikir wanita yang kelihatan baik dan yakin adalah elegan. “

Mencari masa untuk penjagaan diri itu? Kurang lurus ke hadapan, katanya. Nasib baik, Winslet baru-baru ini menambahkan pembuat jam tangan ke senarai profesinya, melancarkan jam tangan yang diciptanya dengan kerjasama Longines untuk memberi manfaat kepada Yayasan Golden Hat, yang misinya untuk mengubah cara orang dalam spektrum autisme dilihat oleh masyarakat.

Kami mengejar Winslet pada majlis pelancaran untuk bercakap tentang tradisi menaiki kereta hariannya yang comel dengan anak-anaknya, trik anti-penuaan karpet pra-merahnya, dan satu produk kecantikan yang dia suka sangat, dia menyimpannya di dalam poketnya.

BERKAITAN: Happy Birthday, Kate Winslet! Lihat Her Cutest Moments dengan BFF Leonardo DiCaprio

Adakah anda secara semula jadi burung awal? Dengan tiga anak, saya perlu! Saya biasanya bangun antara 6:00 dan 6:15 dan membuang diri ke pancuran, kemudian buat secawan teh secepat mungkin. Selagi saya telah melakukannya saya boleh bersedia untuk semua orang lain. Untuk sarapan, saya biasanya akan membuat smoothie untuk semua orang dan kemudian kita mempunyai perjalanan selama 40 minit ke sekolah. Kami benar-benar memaksimumkan masa kami di kereta-semua orang makan di dalam kereta dan memilih lagu yang mereka suka. Masa perjalanan itu benar-benar istimewa.

Anda sering menjaga orang lain; apa penjagaan diri kelihatan untuk anda? Banyak jus hijau. Peti sejuk kami sentiasa penuh dengan bayam, kale, timun. Saya vegetarian dan suami saya adalah vegan, jadi terdapat banyak tumpuan berasaskan tumbuhan di rumah kami. Suami saya yang menghidupkan vegan agak baru-baru ini, jadi itulah pendidikan yang sangat menyeronokkan kerana anda perlu belajar menjadi lebih kreatif dengan makanan.

VIDEO: Kate Winslet Mendedahkan Memori Paling Hebat Daripada Set ‘Titanic’

Produk apa yang membuatkan anda berasa benar-benar anggun? Baris Génefique Lancôme mempunyai topeng wajah yang sangat indah. Ia adalah pemenang sebenar selepas penerbangan benar-benar panjang atau sebelum acara permaidani merah. Dan saya minum banyak dan banyak air! Saya benar-benar cuba untuk menjadi sihat, anda tahu?

Adakah anda mempunyai rehat kecantikan pagi?? Saya cuba dan cepat ambil dua minit untuk hanya membuang sedikit solek, cepat curl bulu mata, dan lakukan sedikit bibir bibir. Saya kadang-kadang hanya akan membuang mascara dalam poket saya, dan jika itu sebanyak yang saya akan capai, saya bangga dengan diri saya sendiri. Saya berharap saya dapat memberitahu anda bahawa saya suka mendapatkan urutan dan pedikur dan benar-benar memanjakan diri saya, tetapi saya tidak melakukannya. Tidak ada masa!

Apa kebolehan anda pergi? Kuasa yoga kelas beberapa kali seminggu, beberapa barre, kardio, dan kami mempunyai anjing, jadi saya suka berjalan-jalan.

BERKAITAN: Semua Selebriti yang Suka Jus Hijau mereka

Kate Winslet
Diane Bondareff

Anda tidak berada di mana-mana media sosial. Macam mana boleh jadi? Media sosial bukan hanya sebahagian daripada kehidupan kita, yang menakjubkan. Saya tidak memerlukan bunyi bising dalam hidup saya, dan juga keluarga saya. Saya masih belum percaya bahawa media sosial adalah perkara yang positif untuk kanak-kanak. Kanak-kanak membesar dengan lebih cepat pada hari-hari ini, dan saya fikir ia tidak adil pada mereka tahap tekanan yang berlaku dalam media sosial. Sebagai seorang ibu, satu perkara yang saya mahu lakukan untuk anak-anak saya adalah untuk melindungi masa kanak-kanak mereka. Ia selesai dan dilakukan dengan cepat. Kali ini dalam kehidupan mereka adalah sangat berharga.

Bilakah anda mendapat kerja anda?? Saya biasanya cuba untuk mendapatkan kerja pada sebelah petang. Dan petang, seperti yang diketahui oleh kebanyakan ibu, hampir berakhir pada pukul 3 petang. Kemudian seluruh sekolah bermula semula dan anda masuk ke dalam ritual sepanjang hari dengan anak-anak. Saya biasanya boleh menyesuaikan diri untuk membaca skrip keseluruhan pada masa itu atau berurusan dengan e-mel. Saya mengehadkan masa yang saya belanjakan di tempat kerja, walaupun, kerana saya peduli dengan masa saya bersama keluarga saya dan benar-benar menjaga keramat itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 + = 31

map