Ini Berapa Banyak Pelakon TV Teratas Buat Setiap Episod

Pelbagai‘Roundup tahunan gaji pelakon TV di sini, dan ia membuka mata, untuk mengatakan sekurang-kurangnya.

Mengatasi senarai gaji episod untuk siri drama ialah Robert De Niro, yang tidak diketahui oleh peranan TVnya. Pemenang Oscar dijangka akan membintangi siri Amazon masih belum diterbitkan oleh David O. Russell dengan harga $ 775,000 setiap episod. Julianne Moore juga melekat pada projek itu, walaupun gajinya tidak hadir dari senarai itu.

Pelakon terkenal lain yang terlibat dalam siri Amazon termasuk Billy Bob Thornton, yang dilaporkan memperoleh $ 350,000 setiap episod Goliath, dan Jeffrey Tambor, yang menjaringkan $ 275,000 setiap episod siri pemenang Emmy dan Golden Globe Telus.

Tidak mengejutkan, pelakon Game of Thrones juga membersihkan dengan baik. Pemain utama Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington, dan Lena Headey membuat $ 500,000 setiap episod siri kegemaran HBO.

Walau bagaimanapun, Dwayne “The Rock” Johnson, bintang komedi HBO Ballers, membuat lebih banyak daripada yang GoT dengan $ 650,000 setiap episod 30 minit.

Selebriti Salaries - Variety Cover
Ilustrasi oleh Jeremy Enecio

Selepas pertembungan umum tahun lepas dengan Showtime, Tidak malu bintang Emmy Rossum kini mendapat yuran episodis yang sama seperti ayahnya TV, William H. Macy. Kedua-dua bintang itu meraup $ 300,000 setiap episod siri yang berjalan panjang, yang menuju ke musim kedelapan.

Netflix, pemain utama lain dalam dunia hiburan bersiri, muncul dalam senarai beberapa kali-menggali gaji tiga kali ganda daripada Rumah kad bintang Kevin Spacey ($ 500,000), Ozark duo Jason Bateman dan Laura Linney ($ 300,000 setiap satu), dan Kimmy Schmidt yang tidak dapat dipecahkanEllie Kemper ($ 150,000). Terkenal, MahkotaClaire Foy dan Kimmy Schmidt‘S Tituss Burgess membuat sedikit kurang setiap episod ($ 40,000 dan $ 90,000, masing-masing).

Spacey’s Rumah kad bintang bersama, Robin Wright, juga hilang dengan jelas dari senarai itu. Selepas menuntut gaji yang sama dan membuka peluang untuk memperolehnya pada Mei 2016, Wright menarik balik kenyataannya setahun kemudian, memberitahu Net-a-Porter’s Edit bahawa dia diberitahu dia akan menerima bayaran yang sama seperti Spacey, tetapi kemudian mendapati itu tidak benar.

BERKAITAN: Justin Theroux Adakah Kembali ke TV Di samping Emma Stone

Walau bagaimanapun, ketika itu, realiti TV adalah di mana wang tersebut. Ellen DeGeneres tunjuk tunjuk rancangan menduduki senarai itu, memperoleh gaji tahunan $ 50 juta. Hakim JudyJudith Sheindlin tidak jauh di belakang dilaporkan memperoleh $ 47 juta setahun dari kedua-dua episod baru dan bersindiket siri bilik sidang.

VIDEO: Rancangan TV Paling Mahal

Juga tinggi dalam senarai itu American Idol hakim Katy Perry, yang gajinya disenaraikan pada $ 25 juta, pertunjukan ceramah dan acara utama larut malam seperti Kelly Ripa dan Jimmy Fallon.

Senarai tahun 2017 menyoroti betapa sedikit kaum minoriti yang berada di kalangan penerima pendapatan televisyen. Pelbagai nota bahawa lunas dan lanskap lakonan masih tidak masuk akal apabila ia berkaitan dengan jantina dan kaum. Pada bulan Mei, penerbitan itu melaporkan bahawa hanya 20 peratus daripada petunjuk dalam siri TV siaran yang akan datang adalah kulit putih atau Hispanik, dan hanya sepertiga daripada rancangan baru yang memimpin wanita. Untuk tahun yang ketiga berjalan, CBS gagal untuk membuat satu pertunjukan baru dengan memimpin wanita.

Lihat PelbagaiLaporan gaji penuh di sini-dan mungkin mempertimbangkan kerjaya di televisyen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 66 =

map