Ini Boleh Menjadi Peluang Terakhir Anda untuk Dapatkan Beg Kate Spade on Sale

Kate Spade - Lead
Gotham / Getty Images

Laura Reilly

14 Ogos 2018 @ 10:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mengikut ramalan jualan tahunannya seperti yang dilaporkan oleh Business of Fashion, pendapatan suku keempat Kate Spade mengalahkan jangkaan sebanyak 31 peratus. Tapestry, yang juga memiliki Jurulatih dan Stuart Weitzman, menunjuk kepada strategi pemotongan jualan kilat untuk memacu kekurangan sebagai alasan di sebalik lompat.

Walaupun strategi jualan yang tidak menentu Tapestry bermakna bahawa produk Kate Spade akan menjadi lebih sukar untuk dicapai dalam jangka panjang, di sana adalah jualan kilat yang berlaku di laman web itu, dan anda boleh mendapatkan segala-galanya (walaupun sudah ditandakan item!) untuk 30 peratus off dengan kod DOGOOD. Di bawah, kami telah mengumpulkan pilihan kegemaran kami.

VIDEO: Pergi di Sebalik Kempen Kempen Smartwatch Kate Spade

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − = 57

map