Ini Classic Nike Sneaker Hanya Ditarik Daripada Comeback Chicest

Setakat kasut ikonik pergi, anda boleh mengatakan Nike Cortez cukup di sana-terima kasih Farrah Fawcett untuk yang satu. Sejak ’70-an bintang difokuskan pada sukan kasut sambil melepaskan masa lalu di atas papan luncur (anda mungkin tahu gambar itu), kasut itu menjadi kasut terbaik Nike.

Flash ke hadapan beberapa dekad dan anda mempunyai model utama Bella Hadid yang dibintangi sebagai wajah baru sneaker Nike Cortez yang baru dilancarkan semula. Tambah ke jenama fesyen Los Angeles A.L.C. menghantar kasut ke bawah landasan bersama dengan koleksi siap sedia mereka, memberikan kasut satu dimensi fesyen yang lebih tinggi dan seterusnya mengukuhkan status klasik kasut di antara set fesyen.

Apa yang akan datang untuk evolusi Nike Cortez, anda bertanya? Gantung pada ketat: A.L.C. x Nike Cortez kolaborasi.

VIDEO: 30 Sneaker Dalam 60 Seconds

 

The Cortez by A.L.C. koleksi datang sebagai barisan edisi terhad sneaker klasik, kecuali kali ini diperamal semula oleh Andrea Lieberman sendiri A.L.C. sendiri ke dalam tiga warna yang berbeza dengan topi suede mewah, perkakasan tembaga bersinar tinggi, dan sentuhan kulit ular untuk secubit tambahan luxe.

“Salah satu butir kesukaan saya ialah yang hanya untuk pemakai,” Lieberman berkongsi dengan InStyle. “Dalam setiap sandal kasut tiga kasut, terdapat satu daripada A.L.C. Cara tenet-kata-kata kita hidup di A.L.C.-yang juga bercakap dengan nilai-nilai wanita Nike: untuk ‘Cinta lebih,’ ‘Lakukan. Memilikinya, ‘dan’ Pikirkan bagaimana anda boleh. ‘

ALC x Nike Cortez - embed 2
Dengan hormat dari Danielle Levitt

“Saya fikir kasut ini mewakili keperibadian dan gaya peribadi. Itulah sebabnya kami mereka bentuk mereka untuk menjadi nada, jadi mereka dapat dengan mudah memasangkan kembali rupa, dan itu juga mengapa kami mengembangkan tali panjang yang lebih panjang untuk pergi bersama mereka-sehingga pemakainya boleh mengikat mereka di pergelangan kaki mereka dan benar-benar membuat mereka … pilihan [untuk berkolaborasi untuk Nike Cortez] selalu menjadi yang jelas bagi saya kerana saham Cortez yang semangat ‘tidak pernah tidak hustle’ yang mentakrifkan Nike Cortez dan ALC “

ALC x Nike Cortez - embed 4
Dengan hormat dari Danielle Levitt

Sejajar dengan reka bentuk pengumpulan, kempen pengiklanan kolaborasi juga menyoroti mentaliti “tidak pernah keramaian” dengan membintangi memperkasakan tokoh wanita Olimpik gymnast Gabby Douglas dan model Bhumika Arora dan Cindy Bruna. “Gabby adalah seorang atlet Nike yang merangkumi ‘berfikir bagaimana anda boleh,’ ‘lebih suka,’ dan ‘melakukannya. Memilikinya, semangat kempen ini, “kata Lieberman. “Dia sempurna untuk Cortez oleh A.L.C., dan ia adalah penghormatan untuk memaparkannya.”

ALC x Nike Cortez - embed 3
Dengan hormat dari Danielle Levitt

Apabila ditanya siapa Cortez oleh A.L.C. koleksi telah direka bentuk untuk, maklum balas Lieberman menjelaskan bahawa kolaborasi itu lebih sekadar perkongsian reka bentuk. “Dari pasukan Nike LA kepada pasukan Portland ke pasukan ALC, ia adalah bilik yang penuh dengan wanita yang menjalankan persembahan dan kami semua menginginkan Cortez oleh A.L.C. untuk bercakap dengan keperluan gaya hidup kita. Menggunakan Cortez adalah lebih daripada sekadar pilihan gaya-ia mewakili pola pikir. Saya percaya keyakinan, gaya, dan keselesaan tidak saling eksklusif. Kami adalah wanita sebenar yang menjalankan kehidupan kita dengan cara ini dan itulah yang digambarkan oleh kolaborasi ini. “Jika anda bertanya kepada kami, itu adalah sukan yang paling menarik.

ALC x Nike Cortez - embed 6
Dengan hormat dari Danielle Levitt

Dapatkan pegangan Cortez oleh A.L.C. koleksi semua butik kasut Nike Nordstrom x Nike dan secara eksklusif di Nordstrom The Grove bermula 25 Ogos, dengan pelancaran penuh yang akan datang pada 28 Ogos di nike.com, pilih kedai Nordstrom, alcltd.com, Net-a-Porter, dan pada Aplikasi Nike SNKRS. Runcit untuk $ 100, koleksi itu boleh didapati dalam tiga cara warna: Grey Minyak, Light Orewood Brown, dan Terra Blush.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 69

map