Ini Foto Selena Gomez Makan Pizza dalam Gaun Plunging Apakah Segalanya

Selena Gomez mungkin mempunyai lebih daripada 108 juta pengikut di Instagram, tetapi dia mahu semua orang tahu bahawa dia hanya gadis purata pizza anda.

Bintang itu dibawa ke Instagram hari ini untuk berkongsi foto yang menakjubkan dengan dirinya yang menyemai pada kepingan di belakang pentas, dan spoiler alert-dia kelihatan menakjubkan. Dalam snap, yang telah diambil di Acara BBC Children in Need kembali pada tahun 2015, kehebatan 24 tahun ke atas gaun merah yang menakjubkan yang mempunyai garis leher yang menjunam, celah tinggi di kaki, dan sekeping selendang yang sepadan di lehernya. Pembantu beliau, Theresa Marie Mingus, berjalan di sebelahnya membawa kotak yang dipenuhi dengan pizza yang lain.

Saya sayang kamu @ tmarie247

Foto yang disiarkan oleh Selena Gomez (@selenagomez) pada

VIDEO: Selena Gomez Menjadi Wajah Baru Jurulatih

 

Dan ia kelihatan seolah-olah penyanyi itu mungkin mempunyai kesukaan sebenar untuk masakan Itali. Dia kini sedang bersiar-siar romantis ke Itali dengan khabar anginnya The Weeknd, di mana mereka melihat makan di Trattoria Borgo Antico di Florence.

BERKAITAN: Selena Gomez dan “Lihatlah Sangat Happy” pada Malam pada Malam Tarikh dengan Rakan-rakan

Kami suka Gomez kerana sentiasa menjaga ia nyata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 25

map