Ini Macaroni Saiz Bijak Bergaya Akan Menjadi Pencuci mulut Kegemaran Baru Anda

Pencinta pencuci mulut pencinta makanan yang sihat di seluruh dunia dengan bangga bergelut di belakang Baked By Melissa, N.Y.C. kedai roti yang terkenal dengan saiz gigitnya, di bawah 50 kuih kalori. Sekarang, peminat setia dan gadis-gadis wannabe Perancis dapat bersenang-senang dalam kenyataannya, mulai hari ini, mereka telah memperluas menu mereka untuk memasukkan macarons mini-rakan sejawat manis (dan sama-sama padat) untuk tawaran tandatangan mereka. “Saya selalu suka macarons, dan saya mahu meletakkan spin saya sendiri untuk mereka,” kata ketua pegawai produk, Melissa Ben-Ishay. InStyle.

BERKAITAN: Pencuci mulut Apple ini adalah sebagai Instagram-Layak kerana Ia Adalah Delicious 

Pengecutan berasaskan meringue berasaskan dua-boneka mungkin bersaiz kecil (kira-kira 1 inci), tetapi dilengkapi dengan pengisian yang kaya dan berkrim yang berisi kemasan yang cukup untuk memuaskan keinginan petang penagih gula. Dari segi perisa, anda mempunyai pilihan antara enam: doh kue, kue gula, baldu merah, coklat double, snickerdoodle, dan karamel asin, dengan setiap satu harga sama seperti cupcakes ($ 1 untuk satu, dan $ 20 untuk pek 25). Oh, dan adakah kita menyebut bahawa mereka 100 peratus bebas gluten? Jadi, betul-betul ada sedikit … atau tujuh.

Letakkan pesanan anda sekarang di bakedbymelissa.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map