Ini Pengotor Pengotor Kicauan Mengecat Membuat Menukar Lacquer Anda Mewah

Ketika datang ke manicure, kuku remover kuku adalah kejahatan yang diperlukan. Bau pedas akan bau seluruh rumah dan berpotensi membahayakan kesihatan anda. Langkah-langkah telah dibuat untuk memerangi bau pada tahun-tahun kebelakangan ini, dengan banyak jenama kecantikan yang menghapuskan bahan kimia berbahaya dari formula, seperti toluene pelarut dan formaldehid (karsinogen), dan banyak penyingkiran yang semula jadi, namun berkesan semakin meningkat. Penambahbaikan selain itu, ramai yang terus-terusan tidak sedap, namun lebih bersifat suram, aroma.

Sesetengah penyingkiran mengikuti arah pengilat kuku wangi Anna Sui dan Revlon yang menghasilkan formula yang menyenangkan, dari “Choc Pots” bertema coklat Ciate kepada penghilang lavender yang menyegarkan Deborah Lippmann, yang juga membantu untuk memperbaiki kuku. Teruskan membaca untuk melihat beberapa formula kegemaran kami yang baru-anda mungkin perlu mengingatkan diri anda bahawa ini tidak dapat dimakan!

Josie Maran
Kesopanan

Josie Maran Bear Wipes Nail Naked, $ 9; sephora.com Pengelupasan kuku kuku dari jenama semulajadi mungkin kelihatan bertentangan, namun ini mendapat pekerjaan yang tidak banyak lemak. Dirumuskan dengan minyak argan pelembab tandatangan Maran, bukan sahaja mereka baik untuk kuku anda, tetapi amal. Sebahagian daripada setiap pembelian disumbangkan kepada inisiatif Polar Bear SOS, yang bertujuan membantu mencegah kepupusan mereka.

BERKAITAN: ’90-an Bayi, Bersukacitalah! Candy keras melancarkan pengilat kuku klasiknya

Ciate Choc Pots, $ 11; asos.com (lebih banyak jenis yang terdapat pada bulan Mac) Tidak mengejutkan jenama kuku di belakang koleksi bertema ais krim dan kalendar pembukaan kuku hanya mempunyai cara untuk membuat penyingkiran kuku menggilap yang comel. Sapukan jari anda dalam campuran manis coklat, mentega, putih, atau oren coklat Choc Pots, yang disemai dengan Minyak Marula, B5 dan E Vitamin untuk menghidrat kuku.

Deborah Lippmann
Kesopanan

Deborah Lippmann The Remipper Polish Strover, $ 19; sephora.com The manicure maven cheekily yang bernama penghilang kikir datang dalam botol yang berguna, tiada tumpahan. Bukan sahaja bau remover ini seperti lavender, tetapi hidrat kuku dengan lidah buaya, dan ciri-ciri anti-bakteria.

elf
Kesopanan

e.l.f. Pad pembersih kuku Poland, $ 2; target.comAnda boleh sentiasa bergantung pada e.l.f. untuk penyelesaian kecantikan yang berpatutan, namun berkesan. Tisu sitrus yang dihidupkan dengan mudah akan sesuai dengan dompet, dan hanya $ 2 untuk 24 kain lap!

BERKAITAN: Fesyen Minggu Kecantikan Kecantikan: Manikur Ruang Negatif Adakah Masih Mempunyai Moment

Priti
Kesopanan

Priti NYC Soy Nail Polish Remover, $ 13; pritinyc.comPriti pencuci kuku NYC telah mendapat peminat celeb seperti Jessica Alba dan Kerry Washington. Tidak seperti kebanyakan penyingkiran kuku kuku, formula berasaskan soya Priti adalah 100 peratus yang boleh terbiodegradasi, jenis kulit, dan tidak akan memberi anda rasa sakit kerana aroma lemongrass.

 BERKAITAN: Selebriti Jenama Kuku Vegan Seperti Jessica Alba dan Kerry Washington Swear By

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map